| Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chris Grindel
| Konu: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) C.tesi Mart 28, 2009 3:56 pm | |
| Umarım başlık açmak yasak değildir? herneyse ben hemen belirtiyim önerileri ^^
*Tema üzerinde oynama yapılabilir çok fazla karanlık en azından forum başlıklarının altında ki siyahlık daha açık bir renge dönüştürülebilir(siyahdan açık ya da daha kapalı bir renk..gri gibi örneğin)
*Yine temayla ilgili yeni mesaj var yok da ki iconlar değişebilir, yani daha iyi resimler bulunabilir diye düşünüyorum
*Kurt adamlar için renk grubu açılırsa iyi olur düşüncesindeyim xD
*Ayrıca kullanıcı rütbeleri verilebilir rp yaparken falan ben rp ye daldığımda kim olduğunu unutabiliyorum hem dışardan rp yi okuyan birisi hemen kimin kurt ya da kimin vampir olup hangi clana ait olduğunu anlayabilir?
Şimdilik bunlar umarım dikkate alınır, çok hoşuma giden bir site o yüzden birşeyler öneriyorum ^^
not: okuyanlar sen kimsinde bunlardan anlayacaksın falan derlerse 4 senelik admin tarihim var xD az çok biliyorum xD kimse yanlış anlamasın söylediklerimi, sadece öneri bunlar ^^ | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) C.tesi Mart 28, 2009 9:49 pm | |
| Tabiiki yasak değil xD Öneride bulunun diye açtık zaten (=
Kurtadam renk hallettim sanırım *-) Amaa sanırım çok güzel olmadı =/ Beğenmezseniz seçilmemiş bir rengi bana söyeyin (=
Temaya gelirsek; yapamadığımı kabul ediyorum zaten xD Yardımlara açığım (= Ama okul zamanı bilgisayarı bile açmam çok zorphotoshop falan hiç yapamam sanırım (= (yapsamda bişeye benzemiyolar genelde =/ )
Karanlık olmasıda kardeş site twilight forumunun beyaz olmasından bunda zıtlık yapmak istediğimizden kaynaklanıyor =D
Kullanıcı rütbeleri en yakın zamanda halledilecekkk (=
Cevaplayabilmişimdir umarım (=
*Admin olmasan bile dikkate alırdık xD ( Ayrıca yıl sayısı önemli değil xD ben 5senden fazladır bu işin içindeyim hala ilk yılımda napıyosam onu yapıyorum denebilir xD ) | |
|
| |
Chris Grindel
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) C.tesi Mart 28, 2009 10:03 pm | |
| ben kendimi geliştirdim xD baya ses getiren sitelerim vardı hp de xD herneyse
çok güzel cevapladın gerçekten, tema konusunu çözdük mü sorun biter ben bir şekilde yardım etmeye çalışıcam msn falan verebilirmisin ? | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) C.tesi Mart 28, 2009 10:08 pm | |
| ooo hp olsa.. (= Hp de çok örnek vardı ama xD Ondan kolay yapabiliyoduk.. Biomagie falan benimdi mesela (= Onun üyesi 1000e çok yakındı falan xD Aktif olmayanları siliyoduk xD
Herneyse başlık kirlilği yapmiyimm (= | |
|
| |
Nerissa Roxanne Grimstone
Lakap : Aylak Mesaj Sayısı : 26
| |
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) Cuma Mayıs 01, 2009 8:18 pm | |
| Bizim açtığımız konuların içine yeni başlık açıp kendi rp'nizi tabikii yapabilirsiniz (= Hatta yapın =D | |
|
| |
Nerissa Roxanne Grimstone
Lakap : Aylak Mesaj Sayısı : 26
| |
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) C.tesi Mayıs 02, 2009 8:20 am | |
| | |
|
| |
Josephine Eva Luci
Lakap : Jose, Eva. Mesaj Sayısı : 141
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) Çarş. Tem. 01, 2009 11:02 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) Cuma Tem. 03, 2009 4:16 pm | |
| Evet ve hemen uyguluyoruz. |
|
| |
Clara Adela Cullen
Lakap : Ade Mesaj Sayısı : 180
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) Perş. Tem. 16, 2009 10:19 pm | |
| |
|
| |
Clara Adela Cullen
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) Cuma Tem. 17, 2009 4:43 pm | |
| Anladım demek istediğini ama şöyle bir durum var, onu yaparsak diğer şeyleri de yapmamız gerekecek. Sitenin çok eksiği var farkıdayım. xD Ve üşengeç biriyim ne yazık ki ama yapmaya çalışacağım. xD |
|
| |
Clara Adela Cullen
| |
| |
| Birkaç Öneri (Okursanız Sevinirim ^^) | |
|