| Lauren La Vie Dominic | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lauren Dominic
Lakap : Lay Mesaj Sayısı : 43
| Konu: Lauren La Vie Dominic Perş. Nis. 23, 2009 11:17 pm | |
| Genel Tam Adı:Lauren La Vie DominicYaşı:17(130)Doğduğu Yer:Kanada /OntorioLakabı: LayMeslek:öğrenciBildiği diller: Türkçe( sadece canı istediği için öğrendi)-Fransızca(babası farnsızdı)-İngilizce(annesi ingilizdi)Irkı(varsa klanı):Vampir/Venture Fiziksel Saç:Sarı , dalgalı, uzunGöz: İnsanken sadece yeşildi. Şimdi açlığına göre siyah yada yeşilTen:BembeyazBoy:1.77Kilo:50-Karakter- #Nazik#Saygılı#Komik #Bazen hazır cevapÖzel Gücü: Karşısındakinin yalan söylediğini hemen anlayabiliyor. Sevdikleri: *Siyah*Güç-Av*Müzik-Resim&ALIŞVERİŞ BAĞIMLISIDIR& Sevmedikleri: *Boş boş durmak*Sıkıcı espriler dinlemek*KurtlarArkadaşlık: & & Arkadaşlar~.Sıkı Dost.Elanessé Urainé Night Ell ile Lauren İngiltere'den tanışmaktadırlar. Ell İtalya'dan İngiltere'ye gittiğinde ona yardım eden, vampirliğin kurallarını iyice öğreten, avlanmanın en iyi yapılışlarını öğreten kişidir Laura. Fakat Ell bir göçebe olduğu için İngiltere'den de bir süre sonra ayrılmöış ve Laura ile bir daha görüşememiştir. Ancak Ell Amerika'da okula geldiği zaman Laura ile karşılaşmış ve dostluklarını tekrar sürdürmeye başlamışlardır, fakat bu sefer bir değişiklik vardır, bu arkadaşlık sonsuza kadar olacak gibi görünmektedir. Almila Eren Lauren Pariste avlanırken Eren'in kokusunu duyar. Hatta onunla karşılaşır bile. Ama ikiside hafifçe selam verip ava devam ederler. Sonra Lauren İtalya da Aro yu ziyarete gittiğinde yine karşılaşırlar. Aro Laurene Eren'in özel gücünden bahseder. Lauren çok etkilenir ve tanışıp arkadaş olurlar.Arada bir buluşup, beraber vakit geçirirler. .KankaNerissa Roxanne Grimstone Roxy ve Lauren ormanda avlanırken karşılaşırlar ve birbirleriyle çok iyi anlaşırlar. Arkadaş olduktan sonra sık sık birlikte ava çıkmaya ve vakit geçirmeye başlamışlardır. Nátulcien Luna Vardamir Lauren bir gece Fransanın karanlık sokaklarında kendini kaybetmiş gezerken uzun zamandan beri ilk kez kendi türünün kokusunu alır. Ancak bu koku onu değiştiren kişinin kokusu değildir. Merakla kokuyu takip eder. Ve bir köpekle konuşan vampiri görür. Önce şaşırır acaba özel gücümü diye düşünür. Ancak sonra anlarki o da köpekleri seviyormuş. Ve Luna da Laureni farkedince önce korkar ve köpeğin önüne geçer korumacı bir şekilde. Lauren gülümseyip köpeği yanına çağırır ve sever. Luna rahatlar ve tanışırlar. O günden beri desürekli görüşürler. .Merhabalaştıklarım.Sohbetine doyum olmazAlessa Zena Grimstone Birgün ikisi de ormanda avlanırken karşılarlar ve daha sonra sık sık görüşmeye başlarlar. Düşmanlar~ & & .Nötr.Pek Sevmiyorum.Sinir Bozanlar..Öldürülecekler listesinde..Baş Belası.İlişki& & & Sevgilim:Bana Aşıkmış HoşlanıyodumRüyanda görürsün EKLEMEK İSTEYENLER: & & & & & & & & EKLENMEK İSTEYENLER: 1)AD-SOYAD 2)NEREYE EKLENMEK İSTEDİĞİ 3)İCON(S) 4)KURGU
En son Lauren Dominic tarafından Çarş. Tem. 08, 2009 2:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi | |
|
| |
Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Lauren La Vie Dominic Cuma Nis. 24, 2009 12:02 am | |
| bildiğim kadarıyla ilk klan seçmelisin | |
|
| |
Lauren Dominic
Lakap : Lay Mesaj Sayısı : 43
| Konu: Geri: Lauren La Vie Dominic Cuma Nis. 24, 2009 2:25 pm | |
| | |