Tam adı:Massy Kate
Soyadı:Jumper
Yaşı:17
İstediği klan:Toreador
Meslek:Öğrenci
Nelere Karşı Zayıf
*İnsanlara
*Sevdiklerine
*Ayınçocuklarına
Sevdikleri
*Yalnızlık
*Bilgi
*Aşk
Sevmedikleri
*Meraklılar
*Ayın Çocukları
*İnsan Yiyecekleri
Fiziksel Özellikler:İnsanken buz mavisi gözleri vardı. Ama şimdi kırmızı.Yakında kehribar olabilir.Saçları simsiyah ve yüzü bir ceset kadar beyaz.Dişleri çok ama çok sivri.Bir insan kilosunda.Ama çok güçlü.Gözleri korkutucu.Elleri ince ve uzun, bacakları düzgün ince ve zayıf.Her güldüğünde mükemmel sivri dişleri görülüyor.
Kişiliği:İnsankende, vampirkende yalnızlığı kendine benimsemiş biri.Hayatında hiç aşık olmamış.İnsan anılarının hepsi kötü.Kendinden nefret ediyor.Bir kaç kere intihara kalkışmış.Ama başarısız olmuş.onu sevenlerden her zaman uzak durur.İnsanken bile ona deli gibi bakarlar.
Mutluluğu neredeyse hiç tatmamış.Kendini bilime vermiş.
Rp:Okuldan yeni çıkmıştım.Otobüse binmek istemiyordum.Hava sisli ve yağmurluydu.Biraz üşüyordum.Bembeyaz tenimin titrediğini hissettim.Ve daha sonra otobüse bindim.Otobüs doluydu.Herkes sıkış tepiş oturuyordu.Hava iyice soğumaya başlamıştı.Rüzgarın tiz sesi içimi ürpertiyordu.Yavaş yavaş gideceğimize servis şöförü arabayı deli gibi kullanıyordu.Yağmur yağmaya başlamıştı.O kadar hızlı yağıyordu ki.
Herşey aniden oldu. Şöför sisten hiçbirşey görmüyordu. Yağmur yolları kayganlaştırmıştı.Araba birden kaydı.Şöför düştü.Şimdi otobüsü hiç kmse kullanmıyordu.Herkes çığlık atıyordu.Tanrım tanrım bu rüyadan bir an önce uyanmak istiyordum.Ve altımda bir boşluk hissettim.Uçurumdan aşağı düşüyorduk.Herkes birbirine sarılıyordu.Derin bir nefes aldım ve kendimi ölümün soğukluğuna alıştırmaya çalıştım.Ama birden bir şey beni kaptı.Ne olduğunu anlayamamıştım.Çok ama çok korkuyordum.Beynim bu hareket karşısında donup kalmıştı.O şey beni ormana sürükledi ve bıraktı.İncilmiştim.Ve göğsümde sıcaklık hissettim.İnce sivri bir dal parçası tam kalbime girmişti.Çok ama çok acıyordu.Acısı her geçen saniye daha da artmaya başladı.Karşımda duran kişi bana bakıyordu.Bu kişiyi tanımıştım.Matematik sınıfında yanımda oturan çocuktu.Bana baktı ve derin bir nefes aldı.Daha sonra boynumdan beni ısırdı!
Bu acı hayatımda çektiğim en büyük acıydı.O dal parçası bu acı yerinde hiçbirşeydi.Yanıyordum.Adeta yanıyordum.Çocuk kendini tuttu.Ama bir kurt sesi duydum.Çocuğun üstüne atlamıştı.Dövüşüyorlardı!Kurt çocuğun boynunu kopardı.Ve onu çiğ çiğ yedi.Artık her şeyi daha net görüyordum.Acı azalmaya başladı.Ve durdu.Daha sonra ise boğazımda bir yanma hissettim.Ve birden ayağa kalktım.Kurt bana bakıyordu.O kurt beni kurtaran çocuğu öldürmüştü.Onun boynuna atladım.Ve onu ısırdım.......