Twilight RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alacakaranlık RPG dünyası...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Massy Jumper

YazarMesaj
Massy Jumper

Massy Jumper

Massy Jumper Empty
MesajKonu: Massy Jumper   Massy Jumper I_icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 1:00 pm

Tam adı:Massy Kate

Soyadı:Jumper

Yaşı:17

İstediği klan:Toreador

Meslek:Öğrenci

Nelere Karşı Zayıf

*İnsanlara

*Sevdiklerine

*Ayınçocuklarına

Sevdikleri

*Yalnızlık

*Bilgi

*Aşk

Sevmedikleri

*Meraklılar

*Ayın Çocukları

*İnsan Yiyecekleri

Fiziksel Özellikler:İnsanken buz mavisi gözleri vardı. Ama şimdi kırmızı.Yakında kehribar olabilir.Saçları simsiyah ve yüzü bir ceset kadar beyaz.Dişleri çok ama çok sivri.Bir insan kilosunda.Ama çok güçlü.Gözleri korkutucu.Elleri ince ve uzun, bacakları düzgün ince ve zayıf.Her güldüğünde mükemmel sivri dişleri görülüyor.

Kişiliği:İnsankende, vampirkende yalnızlığı kendine benimsemiş biri.Hayatında hiç aşık olmamış.İnsan anılarının hepsi kötü.Kendinden nefret ediyor.Bir kaç kere intihara kalkışmış.Ama başarısız olmuş.onu sevenlerden her zaman uzak durur.İnsanken bile ona deli gibi bakarlar.
Mutluluğu neredeyse hiç tatmamış.Kendini bilime vermiş.

Rp:Okuldan yeni çıkmıştım.Otobüse binmek istemiyordum.Hava sisli ve yağmurluydu.Biraz üşüyordum.Bembeyaz tenimin titrediğini hissettim.Ve daha sonra otobüse bindim.Otobüs doluydu.Herkes sıkış tepiş oturuyordu.Hava iyice soğumaya başlamıştı.Rüzgarın tiz sesi içimi ürpertiyordu.Yavaş yavaş gideceğimize servis şöförü arabayı deli gibi kullanıyordu.Yağmur yağmaya başlamıştı.O kadar hızlı yağıyordu ki.

Herşey aniden oldu. Şöför sisten hiçbirşey görmüyordu. Yağmur yolları kayganlaştırmıştı.Araba birden kaydı.Şöför düştü.Şimdi otobüsü hiç kmse kullanmıyordu.Herkes çığlık atıyordu.Tanrım tanrım bu rüyadan bir an önce uyanmak istiyordum.Ve altımda bir boşluk hissettim.Uçurumdan aşağı düşüyorduk.Herkes birbirine sarılıyordu.Derin bir nefes aldım ve kendimi ölümün soğukluğuna alıştırmaya çalıştım.Ama birden bir şey beni kaptı.Ne olduğunu anlayamamıştım.Çok ama çok korkuyordum.Beynim bu hareket karşısında donup kalmıştı.O şey beni ormana sürükledi ve bıraktı.İncilmiştim.Ve göğsümde sıcaklık hissettim.İnce sivri bir dal parçası tam kalbime girmişti.Çok ama çok acıyordu.Acısı her geçen saniye daha da artmaya başladı.Karşımda duran kişi bana bakıyordu.Bu kişiyi tanımıştım.Matematik sınıfında yanımda oturan çocuktu.Bana baktı ve derin bir nefes aldı.Daha sonra boynumdan beni ısırdı!

Bu acı hayatımda çektiğim en büyük acıydı.O dal parçası bu acı yerinde hiçbirşeydi.Yanıyordum.Adeta yanıyordum.Çocuk kendini tuttu.Ama bir kurt sesi duydum.Çocuğun üstüne atlamıştı.Dövüşüyorlardı!Kurt çocuğun boynunu kopardı.Ve onu çiğ çiğ yedi.Artık her şeyi daha net görüyordum.Acı azalmaya başladı.Ve durdu.Daha sonra ise boğazımda bir yanma hissettim.Ve birden ayağa kalktım.Kurt bana bakıyordu.O kurt beni kurtaran çocuğu öldürmüştü.Onun boynuna atladım.Ve onu ısırdım.......
Misafir
Misafir

Massy Jumper Empty
MesajKonu: Geri: Massy Jumper   Massy Jumper I_icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 3:40 pm

Rp'ler birinci ağızdan yazılmaz. Bir Rp dersliğimize göz at ve daha iyi bir Rp yazınca haber ver. Wink
Massy Jumper

Massy Jumper

Massy Jumper Empty
MesajKonu: Geri: Massy Jumper   Massy Jumper I_icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 5:36 pm

Massy yeni kalkmıştı. Kendini hiç olmadığı kadar mutsuz ve korunmasız hissediyordu. Başını tuttu. Midesi bulanıyordu. Neler olduğunu bilmiyordu. Mutsuzc banyoya gitti ve elini yüzünü yıkadı. Başı hiç olmadığı kadar ağrıyordu. Üstünü giydi ve dışarı çıkmak için kapının kolunu tuttu. Bir anda bedeni ters hereket yaptı ve kapıyı açamadı. O an kendini iki tür varlığın içindeymiş gibi hissetti. Ruhu dışarı çıkmak istiyor, ama bedeni bir tehlike sezip karşı duruyordu. Massy kaşlarını çattı ve büyük bir zorlukla kapı kolunu kendine doğru çekti. Hava pusluydu. Ve rüzgarlıydı. Rüzgarın tiz sesi insanı geçmişine götürüyor gibiydi. Massy okula doğru yürümeye başladı.

Okula geldiğinde herşey beklediğinden de berbat geçiyordu. İnsanlar etrafta zombi gibi dolaşıyordu. Hiçkimse gülmüyor,konuşmuyor hatta nefes almıyor gibiydi. Massy gözlerine inanamadı. Birkaç kez gözlerini kırpıştırdı. Ama herşey olduğu gibiydi. Sıkıcı ve rahatsız edici bir gün.

Massy çıkış zilini duyunca rahatlamıştı. Hızla eşyalarını çantasına tıktı ve dışarıya fırladı. Yağmur başlamıştı. Bu havada eve gidemezdi. Otobüse binmek zorundaydı. Massy omuzlarını dikleştirdi ve otobüse atladı. Otonüs sıkış tepişti bu kalabalık onu rahatsız ediyordu. Daha deminkl zombiler gülüşüp şakalaşmaya başlamıştı bile. Bu garip şakalara katlanamıyordu. Otobüs gittikçe hızlanmaya başlamıştı. Massy de korkmaya. Bu kaygan yolda şöför deliler gibi kullanıyordu. Öğrenciler Massy giibi tedirgin olacağına şöförün daha da hızlanması için tezahürat yapıyorlardı. Şöförde gülüp gaza geliyordu.

Herşey çok ani olmuştu. Otobüs kaygan yolda kaydı ve fren yaptı. O sırada ayaktaki tüm öğrenciler dehşet verici bir şekilde ön camdan fırladılar. Uçuruma doğru yuvarlandılar. Massy ise cama yapışmıştı. Cam kenarında oturuyordu ve durumu çok tehlikeliydi. Derin bir nefes aldı ve kendini ölümün soğuk sessizliğine alıştırmaya çalıştı. Ama beklediği gibi olmamıştı.Otobüs yan devrildi ve Massy uçurumun kenarından ormana doğru yuvarlandı. Ve bir yerde durdu. Kendini hiç olmadığı kadar kötü hissediyordu. Nefes almaya çalışıyordu ama göğsündeki ağrı o kadar keskindi ki. Sıcaklık hissediyordu. Kaasını eğip göğsüne baktığında dehşet verici bir manzara ile karşılaştı. Cam parçaları göğsüne saplanmıştı. Şimdi çok az zamanı kaldığını seziyordu. Birden bir varlık üstüne çullandı. Ona doğru baktığında meleklerin onu alıp cennete götüreceğini sanmıştı. Üzerinde hayal bile demeyeceği güzellikte erkek br melek vardı. Kafasını çevirdi. Ve diğer meleklerde yanında belirdi. O kadar güzellerdi ki. Varlık ona doğru eğildi.

Massy hayatında hiç böyle bir acı görmemişti. Boynu yanıyordu. Ama o kadar keskindi ki vücudunun her yerinde ateşi hissediyordu. Haykırmak istiyordu ama dayanıksız bedeni buna izin vermiyordu. Bir yandan da kanının süzüldüğünü hissediyordu. Üzerinde duran bir meleğe darbe geldi. Ve melek Massy'nin üzerinden kalktı. Şimdi ise 8-9 tane kurt görüyordu. Meleklere hırlıyorlardı. Melekler çok büyük bir hızla kaçtılar. Kurtlarda onların peşinden gitti. Massy ise bunları aldırmıyordu. Vücuduna yayılan ateş ona çin işkencesi çektiriyordu. Acı gittikçe arttı.

Ve birden yok oldu. Şimdi ise kendini hiç olmadığı kadar güçlü ve sağlıklı hissediyordu. Sadece boğazındaki ateş gitmemişti. Ve buna aldırmıyordu. Massy çok çok daha iyi görüyordu. Vücudundaki [/size]cam parçalarını çıkardı ve onu kendine çeken mükemmel avın peşinden koştu......
Misafir
Misafir

Massy Jumper Empty
MesajKonu: Geri: Massy Jumper   Massy Jumper I_icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 2:55 pm

Toreador'sun. Wink

Massy Jumper
1 sayfadaki 1 sayfası