Carolyn Brody
Lakap : Lyn Mesaj Sayısı : 28
| Konu: iRemm.. Ptsi Tem. 27, 2009 5:52 pm | |
| Ben bisyler yazmaya calsıorm ve burda pylasmak istdm.. İns. begenrsnz. Yorm geldkce ynileri kycam.. kendi icimde yarattıgım masala - o gider ve bir daha dönmez" diye nokta koyma nolrsun..Ben o masalla büyüdüm, o masalla uyudum, o masalı yaşadım .. Şimdi de sen gidip mutsuz son yapıyorsun masala.. hayr.. Asl msllar mtlu snla bter untma !.. - Sonsuza kadar mutlu yasrlar. Bak tüm msllrn sonuna.. Hep mutluluk vrdır onlarda.. Hr ne kdr cadı bozmya calssada msalı.. Bceremez, btirems grcek askı ! Hp glir kurtrmaya prens .. Prenses'e sarLr, gecti der.. ßak mario'ya.. 0 bLe neLrle svastı uLastı prensesine ! gl snde iste.. bitirme msalımızı.. Krma dsLermi. Krma hyaLLermi, umutlarımı.. mtlulugmu -> seni aLma bnden.. hersyi yb.. gidme kalbmden, bdenimden, gözLrmden.. N'olr devm ettr msalımı.. Devm ettr ve sonuna mtlu son koy ! Bizde snsza kdr mtLu ysayaLm. Bsimde bütn cadLarms Lanetlnsn.. bsmde ejderhalrms ölsn... bnLara bLe gerk yok ki.. yterki prensimz dönsn ! .. Prnses de hyatına geri dönsn.. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: iRemm.. Ptsi Tem. 27, 2009 6:13 pm | |
| Kelimeleri aşırı dercede kısalttıüın için okumakta zorluk çektim ama güzele benziyor. (: |
|
Carolyn Brody
Lakap : Lyn Mesaj Sayısı : 28
| Konu: Geri: iRemm.. Ptsi Tem. 27, 2009 9:32 pm | |
| bu en eski yazım. Eskiden yeniye dogru yazıcam xD | |
|