Twilight RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alacakaranlık RPG dünyası...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Rachel Hawkins- İblis Hançeri (Hex Hall Serisi 2. kitap)

YazarMesaj
Myria Amoré Vesqué

Myria Amoré Vesqué

Lakap : Mya

Rachel Hawkins- İblis Hançeri (Hex Hall Serisi 2. kitap) Empty
MesajKonu: Rachel Hawkins- İblis Hançeri (Hex Hall Serisi 2. kitap)   Rachel Hawkins- İblis Hançeri (Hex Hall Serisi 2. kitap) I_icon_minitimeC.tesi Tem. 09, 2011 4:20 pm

Rachel Hawkins- İblis Hançeri

Rachel Hawkins- İblis Hançeri (Hex Hall Serisi 2. kitap) C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\iblis

Konusu:
Acemi cadı Sophie Mercer şimdi de Londra yolcusu Sihirli güçlerini uluorta kullandığı için (ıslah olur ümidiyle) Hex Hall'a gönderilen Sophie çok geçmeden burayı da birbirine katınca iflah olmaz bir baş belası olduğunu cümle âleme duyurmuş olur. Sophie'nin bu ufak vukuatları Konsey başkanı olan babasının kulağına da gitmiştir elbette.

Ama Sophie hiç dert etmez, zira korkunç aile sırrını öğrendiği günden bu yana düşündüğü bir tek şey vardır: Azledilmek, yani sihirli güçlerinden kurtulmak. Babası hem bu azledilme meselesini düşünmesi hem de onunla biraz vakit geçirmesi için Sophie'yi Londra'ya davet eder. Sophie babasının teklifini kabul eder, ama tabii bunun kalbini çalıp Londra'ya kaçan Archer Cross'la bir ilgisi yoktur

Hem bütün Prodigiumları yeryüzünden silmeye ant içmiş kadim topluluk Göz onlara nefes aldırmazken Archer'ı düşünecek değildir. Tabii Londra'nın romantik atmosferi fikrini değiştirmezse.

Yorum: Birinci kitaptan aldığım tadı ikinci kitaptanda aldım. Kitabı aldıktan iki saat sonra kitabı bitirip, niye bitti diye ağladım Sad Bahçivanla olan hadiseye gıcık oldum, yani bir kızın iki erkek neyine? Bize bıraksaydı bari birini Mad. Ama yine süper bir kitaptı, üçüncüsü çevrilene kadar nasıl beklicem bilemiyorum. Birinci kitabı can alıcı bi noktada bırakan Rachel abla, ikinci kitapta döktürmüş Very Happy Ama bu sefer daha da meraklandığım bölümde bitirdi, kitap bittikten sonra çevirilmemiş bölümleri internetten anlamaya çalışırken kısmi kel oldum yaa O_o Neyse, sonuç olarak çok şahane bir kitap, 3. çıksın yine okuyup yazcam buraya Very Happy

Rachel Hawkins- İblis Hançeri (Hex Hall Serisi 2. kitap)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rachel Hawkins- Acemi Cadı (Hex Hall Serisi 1. kitap)
» Blue Jean'den 50 Kitap : Tutulma
» Madeleine Rachel Griffin
» Madeleine Rachel Griffin