| TWILIGHT | |
|
+5Alaya Miren Ibarron Jacqueline L. Belacqua Miranda L. Ramora Beatrice L. Clabbert Elizabeth Whitmore 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabeth Whitmore
Lakap : Anima Noir Mesaj Sayısı : 42
| Konu: TWILIGHT Perş. Şub. 12, 2009 8:51 pm | |
| Yapım : 2008, ABD Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Komedi / Korku / Romantik Yönetmen : Catherine Hardwicke Senaryo : Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap) Oyuncular : Kristen Stewart, José Zúñiga, Billy Burke, Robert Pattinson, Kellan Lutz, Ned Bellamy, Elizabeth Reaser, Sarah Clarke, Peter Facinelli, Cam Gigandet, Nikki Reed, Michael Welch, Justin Chon, Jackson Rathbone, Rachelle Lefevre, Stephenie Meyer, Taylor Lautner, Christian Serratos, Ashley Greene, Anna Kendrick, Matt Bushell, Brianna Womick, Gil Birmingham, Gavin Bristol, Trish Egan, Katie Powers, Ayanna Berkshire, Catherine Grimme, Sean Mcgrath, Hunter Jackson, Alexander Mendeluk, Bryce Flint-sommerville, Solomon Trimble, Gregory Tyree Boyce, Edi Gathegi Yapımcı : Wyck Godfrey, Michele Imperato, Karen Rosenfelt, Jamie Marshall, Greg Mooradian, Mark Morgan, Patrick Thomas Smith Görüntü Yönetmeni : Elliot Davis, Carter Burwell Müzik : Carter Burwell, Claude Debussy, İron And Wine, Linkin Park, Paramore , Muse , Cranberries , The Black Ghosts Dağıtım : Tiglon Süre : 2 saat, 02 dk. Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009 FİLMDEN KARELER | |
|
| |
Beatrice L. Clabbert
Lakap : Lilium** Mesaj Sayısı : 99
| Konu: Geri: TWILIGHT Cuma Şub. 13, 2009 10:18 pm | |
| ay çok sinir olurum TWİLİGHT deil TWILIGHT !!!xd | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: TWILIGHT Cuma Şub. 13, 2009 10:32 pm | |
| asıl başak çok sinir oluyo. xD | |
|
| |
Beatrice L. Clabbert
| Konu: Geri: TWILIGHT Cuma Şub. 13, 2009 10:54 pm | |
| evett o benden de çok!!xd | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: TWILIGHT Cuma Şub. 13, 2009 10:57 pm | |
| tamam düzeltttim. polemiğe gerek yok. | |
|
| |
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| |
| |
Elizabeth Whitmore
Lakap : Anima Noir Mesaj Sayısı : 42
| Konu: Geri: TWILIGHT C.tesi Şub. 14, 2009 1:00 pm | |
| | |
|
| |
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| Konu: Geri: TWILIGHT C.tesi Şub. 14, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
| |
Alaya Miren Ibarron Tremere Lideri
Lakap : Allie Mesaj Sayısı : 13
| Konu: Geri: TWILIGHT Salı Şub. 24, 2009 10:36 am | |
| yorum yapabiliyor muyuz? yapabiliyosak yapıcam da... hatta yapamıyosak bile yapıcam bn xD
bnce film kitabı okumasaydım daha iyi gelebilrdi. ayrıca robert pattinson a garezim olmasaydı da belki severdm. ama sevmedm. çünkü kitabı okudum. edward ı hayal ettim. bi baktm karsıma edward diye affedersnz bi hödük çıkarmslar. bella yı oynayan sevgili(!) kristen stewart hayatnda sergilediği en berbat oyunculuğu sergilesms. dolayısıyla filmi sevmedm. gayet basit yani. yanılmıyosam -ki bn yanılmam- ece de bnle aynı hisleri paylasıyor bu film hakkında. dimi ece? | |
|
| |
Beatrice L. Clabbert
| Konu: Geri: TWILIGHT Salı Şub. 24, 2009 4:37 pm | |
| haha xD hödük bence de eceyle aynı hisleri paylaşıosunuz xD | |
|
| |
Alaya Miren Ibarron Tremere Lideri
Lakap : Allie Mesaj Sayısı : 13
| Konu: Geri: TWILIGHT Salı Şub. 24, 2009 9:40 pm | |
| e yani, hödük ama. ece tabi bnle aynı hisleri paylasıyo. o da nefret ediyo pattionsondan. bi de su "ay çk yakışıklı!" gibi sözler sarfeden insanları anlamıyorm. ha tabi, zevkler ve renkler tartışlmaz ama bunu tartışmamak zor adam izbandutun teki yani. hıh. ahem, neyse, bn renkli sözcüklere geçiş yapmadn kessem iyi olcak. | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: TWILIGHT Salı Şub. 24, 2009 9:51 pm | |
| - Alaya Miren Ibarron demiş ki:
- yorum yapabiliyor muyuz? yapabiliyosak yapıcam da... hatta yapamıyosak bile yapıcam bn xD
bnce film kitabı okumasaydım daha iyi gelebilrdi. ayrıca robert pattinson a garezim olmasaydı da belki severdm. ama sevmedm. çünkü kitabı okudum. edward ı hayal ettim. bi baktm karsıma edward diye affedersnz bi hödük çıkarmslar. bella yı oynayan sevgili(!) kristen stewart hayatnda sergilediği en berbat oyunculuğu sergilesms. dolayısıyla filmi sevmedm. gayet basit yani. yanılmıyosam -ki bn yanılmam- ece de bnle aynı hisleri paylasıyor bu film hakkında. dimi ece? idillll aynen öle xD zaten birlkte(+babam) gtmiştik. hislerimi biliosun xD okumasaydım sevebilirdim. ama okudum. o herifi de sevmediğimmdennn filmi sevmedim. sevemedim! /= | |
|
| |
selin
| Konu: Geri: TWILIGHT Perş. Mart 19, 2009 5:31 pm | |
| robert pattısonda hödükse ben başka bi şey demiorum yaa | |
|
| |
Lauren Dominic
Lakap : Lay Mesaj Sayısı : 43
| Konu: Geri: TWILIGHT Perş. Nis. 23, 2009 11:20 pm | |
| yaaaa su DVD çıksında alalım yaaaaa:( | |
|
| |
Clara Adela Cullen
Lakap : Ade Mesaj Sayısı : 180
| Konu: Geri: TWILIGHT C.tesi Tem. 18, 2009 2:43 pm | |
| Valla Carlisle ve Jacob'a bitiyorum... x)) Başka söze gerek yok.. Genellikle JaCob'uma BtioRm cnm yaa... | |
|
| |
Sementa Jade
Lakap : tatlı cadı Mesaj Sayısı : 39
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TWILIGHT Ptsi Tem. 27, 2009 5:30 pm | |
| |
|
| |
Sementa Jade