-Blair artık uyanmalısın.
-Amaa istemiyorummm
-Tatlım GEÇ KALICAKSIN ! Hilary çoktan uyandı seni bekliyor.
-Of tamamm.
Bir hışımla yataktan kalkıp dolabıma gittim. Tanrıya şükür formam hazırdı. Hazırlandıktan sonra aşağıya kahvaltıya indim. Edward Gelecek postasını okurken bir yandanda kaymak birasını yudumluyordu.Beni gördüğünde
Edward:
-Senin yüzünden yine geç kalıcaz
Hilary:
-Merak etme geç kalmayız
Blair:
-Merak etme geç kalmayız.
Edward:
-Biraz daha erken kalkmayı deneseniz.
Hilary:
-Seni ilgilendirmez
Blair:
-Seni ilgilendirmez.
Edward:
-Ama sizin yüzünden bende geç kalıyorum.Ayrıcı aynı anda konuşmayı kesin.
Anne:
-Çocuklar didişmeyi bırakında kahvaltınızı bitirin. Unutmayın kızlar bugün sizin Hogwarsdaki ilk gününüz. Edward kardeşlerine sahip çıkmayı unutma sakın.
Blair:
-Bebek bakıcısı istemiyoruz ! !
Hilary:
-Kesinlikle !
Edward:
-Ben sanki size bayılıyorum.
Baba:
-Hadi bakalım Tren kalkmadan önce sizi yetiştirelim ufaklıklar.
Blair:
Aman Tanrım sonunda Hogwarsa başladığımıza inanamıyorum.
Hilary:
-Evet bende.
Edward:
-Daha gün yeni başlıyor veletler..
Tren garına geldiğimizde her şey mükemmeldi Edward arkadaşlarını bulup onların yanına gittiğinde kendimi çok yalnız hissettim. Ama olsun Hilary hep yanımda ayrıca bu yıl bizim için yeniliklerle dolu olucak buna alışabiliriz elbet.
Annem ve babamla vedalaştıktan sonra trende Caroline aramaya başladım. O benim en iyi arkadaşım olmuştur hep(Elbette Hilary den sonra).Bazı zamanlar onun uzun sarı saçlarını kıskansam da biz dosttuk. Çok aramama gerek kalmadı onu gördüm annesiyle vedalaşıyordu. Ama o yanındaki uzun boylu çocuk da kimdi? Gerçekten çok yakışıklıydı uzun boylu ve esmerdi ve mükemmel bir gülüşü vardı beni kendine hayran bıraktı.
Bu garip duygulardan sıyrılıp Caroline seslendim. Caroline beni gördüğün an yanıma koştu. Ona sıkıca sarıldım ve onu ne kadar özlemiş olduğumu fark ettim. Biraz özlem giderdikten sonra birlikte trende kendimize yer aradık. Caroline beni o muhteşem çocukla tanıştırdı. Chuck Caroline’nin kuzeniymiş ve oda bizim gibi bu yıl Hogwarsa başlıyordu.
Tanrım bu yıl düşündüğümden de muhteşem olucaktı.
Hilary derin bir uykuya dalmıştı Caroline ise atıştırmak için bişeyler arıyordu. Chuck ve ben başbaşa kalmıştık sonunda. Ama benimle konuşmuyordu. Düşün Amy Düşünn konuşmak için bir yol bulmalısın çalıştır saksıyıı hadii. Tanrıya şükürki Chuck benden önce davrandı.
Chuck:
-Bu yıl için heycanlımısın ?
Blair:
-Evet Hogwars harika bir yer buraya alışabilirim en kısa zamanda.
Chuck:
-Eminim hepimiz orda güzel bir yıl geçiricez.
Blair
-Kesinlikle.
Sonunda tren durmuştu. Sanırım Hogwarsa varmıştık. Aman tanrım şimdiden heycanlandım.
Bekle bizi Hogwars Biz geLiyoruzz
Buda benim ilk rp nasıl olmş
Bu forumla alakası yoktr Harry Potter için yazılmıştı