| Kıvrak Zeka diye buna derler(: | |
|
+5Besi Bailee Black Charlotte Emily Dawn Beatrice L. Clabbert Miranda L. Ramora Jacqueline L. Belacqua 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| Konu: Kıvrak Zeka diye buna derler(: Cuma Şub. 13, 2009 7:48 pm | |
| Üniversite yemekhanesine giren bir ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesörünün oturdugu masaya oturmus.
Profesör kaslarini çatarak: -Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz! Ogrenci: -O zaman ben ucuyorum...
Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis.
Profesor ogrenciye: -Sana son bir soru soracagim - demis. -Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var. -Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: -Para olan cuvali secerdim... Profesor: -Ben akil olan cuvali secerdim... Ogrenci: -Normal! Kimde ne eksikse onu secer...
Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis.
Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : -Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz. demis. | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Kıvrak Zeka diye buna derler(: Cuma Şub. 13, 2009 7:49 pm | |
| ahah xD ilk okuduğumdada çok gülmüştüm.. xD | |
|
| |
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| |
| |
Beatrice L. Clabbert
Lakap : Lilium** Mesaj Sayısı : 99
| Konu: Geri: Kıvrak Zeka diye buna derler(: Cuma Şub. 13, 2009 10:04 pm | |
| sper yaaa!!!öğrenci lafı yapıştırmış hocaya hoca her laf ettiğinde xd | |
|
| |
Charlotte Emily Dawn
Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D Mesaj Sayısı : 26
| |
| |
Besi Bailee Black
Lakap : Kedi Mesaj Sayısı : 22
| Konu: Geri: Kıvrak Zeka diye buna derler(: Çarş. Tem. 01, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
Josephine Eva Luci
Lakap : Jose, Eva. Mesaj Sayısı : 141
| |
| |
Clara Adela Cullen
Lakap : Ade Mesaj Sayısı : 180
| Konu: Geri: Kıvrak Zeka diye buna derler(: Perş. Tem. 16, 2009 10:20 am | |
| Ben öyle şeyler söylesem herhalde eşşek sudan gelinceye kadar dayak yerim xD | |
|
| |
Adelphie Kamilla Marquesa
| Konu: Geri: Kıvrak Zeka diye buna derler(: Ptsi Tem. 20, 2009 8:46 pm | |
| ilk okuduğumda karnıma ağrılar girmişti.. xD ben bi kere bu tarz bişeler dedim xD adam karneme 5 gelmesi gereken notu sözlüleri 0 vererek 1 e düşürdü bende gittim tehdit ettim flan bi de aramı düzelttim xD xD 2. dönem 3 yaptı xD halbuki yine 5 ya nese xD (nerden nereye xD) | |
|
| |
Carolyn Brody
Lakap : Lyn Mesaj Sayısı : 28
| Konu: Geri: Kıvrak Zeka diye buna derler(: Çarş. Tem. 29, 2009 9:09 pm | |
| | |
|
| |
| Kıvrak Zeka diye buna derler(: | |
|