| Miranda Lyydia Ramora | |
|
+11Wise Kathy Cullen Alessa Zena Grimstone Lauren Dominic Almila Eren Oğul McGonagall Rosalie Lutz Lillianna G. Hope Charlotte Emily Dawn Christina Lilith Cullen Jacqueline L. Belacqua Miranda L. Ramora 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Miranda Lyydia Ramora Cuma Şub. 13, 2009 10:28 pm | |
| Karakter..
Tam Adı: Miranda Lyydia
Soyadı: Ramora
Lakap: Lyyd
Irk: Vampir
Klan: Toreador Lideri.
Doğum Yeri: Finlandiya-Helsinki
Meslek: Öğrenci
Çaldığı enstürmanlar: Müziğe karşı bir yeteneği vardır..Ülkelere özgü olmayan bütün çalgıları profesyonelce olmasada çalabilir.Çello, piano, keman ve gitarı ileri seviyede çalmaktadır.
Konuşabildiği Diller: Anadil olarak Fince ve İsveççe konuşmaktadır ama İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolcayıda anadili gibi konuşabilmektedir. Ayrıca yaşı sayesinde bütün dilleri anlamaktadır.(Dünyanın heryernde biraz kalmıştır.)
Yetenek: Zihin okuyabilir ve hikmedebilir.(ama çok gerekmedikçe yönetmeye çalışmaz ama okuma konusunda yapabileceği hiçbirşey yoktur. Sesler heryerdedir ve duyduktan sonra da görmezden gelemez.) Dolayısıyla başkalarının ona yalan söylemesi kötü sonuçlara yol açabilir. Ayrıca kişilerin düşüncelerini öğrenmek kendisine bir avantaj sağlar. Mesela avlarını çok kolay avlar çünkü bir hamle öndedir herzaman. Müziğe karşı bir yeteneği vardır. Neredeyse bütün enstrmanları çalabilir. Birsürü dil bilir ama bu pek kendisiyle ilgili sayılmaz aslında. 323 yıl yaşayınca insan ister istemez öğreniyor o dilleri.
Fiziksel Görünüş
Saç Rengi: Siyah Saç Şekli: Uzun ve dalgalı Göz Rengi: Açlık durumuna göre değişiyor. (bal rengi/siyah) Ten Rengi: Beyaz Boy: 1.71 Kilo: 54 Giyim Tarzı: Yaratıcı, değişik...
----------------------------------------------------------------------------------------------
Karakteristik Özellikler
Tanımadığı kişilere karşı soğuktur. Hiçbir zaman kendisine karşı yapılan haksızlığı kabul edemez. Bir kedi gibidir... Huyuna gidilirse uysallaşır ama birde karşıt çıkılırsa pençelerini gösteren bir kedi(!) Çoğu konuda hırslıdır(özellikle yarışma gibi şeyler söz konusuysa.) Kazanmak hoşuna gider. Bazen çok geveze, bazen de ağzını bile açmayan birine dönüşür… (ruh hali…) Bir gün etrafındakileri gülücükleriyle boğup, diğer gün somurtabilir… Çok çılgın bir kızdır. Olmadık şeyleri dener; herkesin korktuğu şeylere balıklama atlar… Bir işi inada bindirdi mi hiçbir şekilde vazgeçmez, fikrini değiştirmez… İnsanların(mecazi tabiiki.) konuşmak istediği türden biridir. Herkes gelip dertlerini anlatır, o da onların bu sorunlarını çözmek için elinden gelenlerle çözmeye çalışır. Çok iyi bir sırdaştır. Kimsenin sırrını bir başkasına söylemez. Arkadaşlarını çok sevse de; yardımcı olmaktan zevk alsa da, her zaman kendisi ön plandadır… Çok sabırsızdır Miranda… Beklemeyi pek sevmez; her şeyin hemen olup bitmesini ister…
Sevdikleri
Kapalı ve soğuk havalar (Hava kötüleştikçe onun mutluluğu yükselir. Soğuğu da, sıcağa her zaman tercih etmiştir.) Kitap (Kendisi kitap okumaya bayılır. Boş zamanlarında hep okur.) Yağmur (Kendisi yağmurun altında şemsiye, şapka vb. hiçbir şeyi takmadan yağmurun kendisini ıslatmasına izin vererek dolaşmaktan keyif alır…) Enstürmanlar (Çalabildiği enstrmanlarda ilerlemeyi ve yeni müzik aletleri öğrenmekten zevk alır) Yalnızlık (Birçok insanın aksine yalnız durmaktan zevk alır. Özellikle karanlıkta ve müzik dinleyerek vakit geçiriyorsa…) Çizim (Kendisi iyi bir çizerdir. Karakalemle harikalar yaratabilir.) Çene çalmak (Dostlarıyla rahat bir yere oturup çene çalmaya biraz da dedikodu yapmaya bayılır.)
Sevmedikleri
Kalabalık (Tanımadığı kişilerden oluşan kalabalığı sevmez.) Trip (Kendisi arada sırada arkadaşlarına yapsa da; ona karşı yapılan triplerden nefret eder.) Yalan (Herkesin aklını okuyabildiğinden yalan söylenince hemen anlar. Kişilerin ona yalan söylemesi için bir neden görmesse çok sinirlenir!) Emrivaki (Birilerinin ona birşeyler yapmasını söylemesinden nefret eder.) Haksızlık (Kendisine yapılan haksızlığa tahammülü yoktur.) İşlerin kendi planladığı gibi gitmemesinden nefret eder!
----------------------------------------------------------------------------------------------
İlişki Türleri..
~A R K A D A Ş L A R~
[Ayrılmaz Üçlü] [Suç Ortakları] [Yakın] [Değer Verdiklerim] [Kanımın Isınık Oldukları] [Sıradan] [Göz Aşinalığı Olanlar] [Tanıdık]
~ D Ü Ş M A N L A R ~
[Zararsızlar] [İşe yaramazlar] [Rakipler] [Hoşlanmadığım] [Ölümcül derecede nefret ettiklerim] [Baş Belası]
~ A Ş K ~
[Aşık olduğum-Sevgilim] [Gözümün kaldıkları] [Eski] [Kullandıklarım] [Karşılıklı] [Arzuladığım] [Benden Hoşlananlar]
~ A İ L E ~ [Anne & Baba] [Kuzen] [Diğer]
Eklenmek isteyenler;
- Kod:
-
[color=darkblue]Eklenmek istenen yer:[/color] [color=indigo]Kurgu:[/color] [color=violet]İcon[100x100 lük]:[/color]
En son Miranda L. Ramora tarafından Ptsi Mart 16, 2009 12:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Cuma Şub. 13, 2009 10:30 pm | |
| ...İlişkileR... Jacqueline Lily Belacqua İkiside aynı vampir tarafından yaratılmıştır. Malkavian klanının lideri tarafınan.. Her konuda çok iyi yetiştirilmişlerdir-gerek müzik, gerek savaşmak... İkiside vampire dönüşmelerinden önceki insan yaşamlarını hatırlamadıklarından bu dönüşüm onlarda yeni bir doğuş gibi olmuştur. Birlikte büyümüş, kardeş gibi dolaşmışlardır. Ozamandan beri ayrılmamışlardır. Daha sonra Lyyd kendisinin daha iyi anlaşabildiği insanlar bulmuş ve iyice toparlayıp liderleri olmuştur. Ama arkadaşlıkları bozulmamıştır.. Ayrılmaz ikili Suç ortağı Alaya Miren Ibarron Alaya ile Lyyd, Alaya insanken tanışmışlardır. Yakın arkadaş olurlar. Labourd'a gelen Kilise Heyeti, Alaya ve kızkardeşi Maitea'yı cadı olmakla suçlar ve idama mahkum ederler. Alaya yakılarak öldürülmeden önce Lyyd ona acıyıp Alaya'yı ısırır ve vampire dönüştürür. Fakat Alaya kardeşini kaybetmenin acısıyla Lyyd ve klanını terk eder. Yaklaşık 150 yıl önce Alaya'nın Tremere Lideri seilmesi arifesinde tekrar karşılaşmışlardır. Arkadaşlıkları Alaya'nın terk edişi nedeniyle biraz bozulmuş olsa da hala oldukça güçlüdür.. Suç ortağı Nátulcien Luna Vardamir Luna dönüştürüldükten sonra boşluğa düşmüştür. Bir süre sırf açlığını dindirmek için insanlarla beslenmiştir. Daha sonra yeni bir yol keşfetmiş ve hayvanlarla avlanmaya başlamıştır. Aynı zamanda sanatla uğraşmaya ve kitap okumaya başlar.Avlanmaya gittiği bir günde Miranda'yla karşılaşır. Yetenekleri ve kendini geliştirmiş olması onun ilgisini çeker ve klanına çağırır. Luna klana katılır. Miranda'nın sağ kolu olarak onun yanında yer alır. Yakın Charlotte Emily Dawn Luna, Charlotte'u dönüştürdükten sonra klanına katmak ister çünkü Chuck da en az Luna kadar yetenekli ve bilgi sahibidir. Klandaki diğer vampirler gibi "sanatçı" bir vampirdir. Ve Luna sayesinde Miranda ve Charlotte çok iyi arkadaş olurlar. Bazen beraber avlanırlar, bazen de besteler yaparlar. Beraber zaman geçirdikçe aralarındaki dostluk da kuvvetlenir. Suç ortağı Lillianna G. Hope Miranda, Gece henüz doğmadan önce La Push'da bulunmuştur. Bir vampir olması sebebiyle, efsaneleriyle ünü La Push halkı, onu pek sıcak karşılamamışlardır. Klanının tehlkiye düşmesini önlemek amacıyla, savaş yerine çekilmeyi tercih etmiştir. La Push gençlerinin kurtadama dönüşümleri, Miranda'yı korkutur ve bu nedenle, Luna ve Charlotte'nin Gece ile görüşmesini pek onaylamaz. Miranda Gece'yi pek sevmemektedir. Çok özel bir nedenden dolayı değil, kurtadam olduğundan.. (Aslında Miranda kurtadamlardan bazılarıyla oldukça iyi anlaşır ama Gece kendi klan üyeleriyle olması gerekenden çok daha yakındır işte bu yüzden sevmez onu.) Hoşlanmadığım Christina Lilith Cullen Kurgu eklenecek.. -
En son Miranda L. Ramora tarafından C.tesi Mart 28, 2009 10:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora C.tesi Şub. 14, 2009 12:49 am | |
| ee ama hani benn?? adam gibi bi yere koy...kavga çıkmasın (L) | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Ptsi Şub. 23, 2009 10:23 pm | |
| tamam güzelim seni ekledim. (kurgumuzu değiştirdim biraz.. ben toreador oldum ya.)
ayrıcaa alaya. sende eklendin. ((= | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Paz Mart 15, 2009 7:19 pm | |
| Beni de ekle beni de ekle! Kurguyu benim yapmam zorunlu mu? Bi de benim 100x1000'lük icon'um da yok. Nap'cam şimdik ben. |
|
| |
Christina Lilith Cullen
Lakap : Tina Mesaj Sayısı : 48
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Ptsi Mart 16, 2009 2:16 pm | |
| hani ben | |
|
| |
Charlotte Emily Dawn
Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D Mesaj Sayısı : 26
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Ptsi Mart 16, 2009 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Charlotte Emily Dawn
Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D Mesaj Sayısı : 26
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Salı Mart 17, 2009 9:52 pm | |
| Canım kurgumuzu yaptım ben ekleyeceğim kendiminkine sende ekle Bunlarda icon'larım seç birini 1- 2- 3- 4- 5- - Kod:
-
1- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/thpushing68.png[/IMG] 2- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/pd13.png[/IMG] 3- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/charlottemily2.png[/IMG] 4- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/charlottemily1.png[/IMG] 5- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/charlottemily.png[/IMG] | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Cuma Mart 20, 2009 9:25 pm | |
| eklenilldiiiii (= christinaa. sanada kurgu bulmaya çalışıcam ama sen bulsan çok daha güzel olur xD ya ben lidersi bişi olduğumdan arkadaşlarımın seviyelerini kendim belirlemek istemiyorum (= | |
|
| |
Lillianna G. Hope Admin
Lakap : Lill Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora C.tesi Mart 28, 2009 4:56 pm | |
| Ben düşman olarak ekledim seni. Nihahaha! xD Şaka bir yana, sen de ekleyiver canım. Herkesi seviyorsun, sevgi fışkırıyorsun; bir düşman şart sana. xD | |
|
| |
Rosalie Lutz
Lakap : Rose Mesaj Sayısı : 70
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Paz Mart 29, 2009 12:45 am | |
| 1- Ekler misin lütfenn (:... | |
|
| |
Oğul McGonagall
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Paz Mart 29, 2009 8:39 pm | |
| beni ekler misin? : ) | |
|
| |
Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Ptsi Mart 30, 2009 6:02 pm | |
| | |
|
| |
Lauren Dominic
Lakap : Lay Mesaj Sayısı : 43
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Cuma Nis. 24, 2009 2:39 pm | |
| beni de eklermisin pls? icon: | |
|
| |
Alessa Zena Grimstone
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Cuma Nis. 24, 2009 5:03 pm | |
| | |
|
| |
Wise Kathy Cullen
Lakap : Kate Mesaj Sayısı : 33
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Salı Tem. 07, 2009 12:13 pm | |
| http://static2.revver.com/avatars/avril_lavigne_100x100.jpgKanımın ısınık olduklarına eklersen sevinirim.Çünkü yeni geldim Kate okulda yenidir ve insanlardan uzak durmak istemektedir.Bu sayede Jacqueline L. Belacqua ve arkadaşlarınında kendisi gibi olduğunu anlamakta zorlanmamıştır.Onlarda kendisine iyi davranmış ve içten sevgi bağları kurulmaya başlamıştır. | |
|
| |
Audrina Ellen Evelyn
Lakap : Ell Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Miranda Lyydia Ramora Cuma Tem. 17, 2009 9:04 am | |
| - Spoiler:
Ell'in bulunduğu klanın lideri olduğu için tanışmışlardır. Müziğe olan tutkuları inanılmaz büyük olduğu için bir kaç kez birlikte müzik yapmışlardır. Ell'in adsız şekilde gönderdiği demolardan Miranda rahatsız olmuştur çünkü adının öğrenilip ortaya çıkması, daha sonra da yaşlanmadığının anlaşılmasından korkmaktadır. Ell ile bir kaç kez bu yüzden tartışmıştır. Fakat yine de aralarında zamanla gelişecek bir bağ vardır.Böyle ekliyorum ben seni ^^ | |
|
| |
Clara Adela Cullen
Lakap : Ade Mesaj Sayısı : 180
| |
| |
Maximilyan J.Teodrakis
Lakap : Maxi Mesaj Sayısı : 23
| |
| |
Essié Katleén Collins
Lakap : Ess... Mesaj Sayısı : 20