Twilight RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alacakaranlık RPG dünyası...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Miranda Lyydia Ramora

+11
Wise Kathy Cullen
Alessa Zena Grimstone
Lauren Dominic
Almila Eren
Oğul McGonagall
Rosalie Lutz
Lillianna G. Hope
Charlotte Emily Dawn
Christina Lilith Cullen
Jacqueline L. Belacqua
Miranda L. Ramora
15 posters
YazarMesaj
Miranda L. Ramora
Admin
Miranda L. Ramora

Lakap : lyydia*

Miranda Lyydia Ramora Empty
MesajKonu: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 10:28 pm

Karakter..

Miranda Lyydia Ramora Gshazs1

Tam Adı: Miranda Lyydia

Soyadı: Ramora

Lakap: Lyyd

Irk: Vampir

Klan: Toreador Lideri.

Doğum Yeri: Finlandiya-Helsinki

Meslek: Öğrenci

Çaldığı enstürmanlar: Müziğe karşı bir yeteneği vardır..Ülkelere özgü olmayan bütün çalgıları profesyonelce olmasada çalabilir.Çello, piano, keman ve gitarı ileri seviyede çalmaktadır.

Konuşabildiği Diller: Anadil olarak Fince ve İsveççe konuşmaktadır ama İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolcayıda anadili gibi konuşabilmektedir. Ayrıca yaşı sayesinde bütün dilleri anlamaktadır.(Dünyanın heryernde biraz kalmıştır.)

Yetenek: Zihin okuyabilir ve hikmedebilir.(ama çok gerekmedikçe yönetmeye çalışmaz ama okuma konusunda yapabileceği hiçbirşey yoktur. Sesler heryerdedir ve duyduktan sonra da görmezden gelemez.) Dolayısıyla başkalarının ona yalan söylemesi kötü sonuçlara yol açabilir. Ayrıca kişilerin düşüncelerini öğrenmek kendisine bir avantaj sağlar. Mesela avlarını çok kolay avlar çünkü bir hamle öndedir herzaman. Müziğe karşı bir yeteneği vardır. Neredeyse bütün enstrmanları çalabilir. Birsürü dil bilir ama bu pek kendisiyle ilgili sayılmaz aslında. 323 yıl yaşayınca insan ister istemez öğreniyor o dilleri.

Miranda Lyydia Ramora Eekris11 Miranda Lyydia Ramora Icon2hp9 Miranda Lyydia Ramora Eekste10

Fiziksel Görünüş

Saç Rengi: Siyah
Saç Şekli: Uzun ve dalgalı
Göz Rengi: Açlık durumuna göre değişiyor. (bal rengi/siyah)
Ten Rengi: Beyaz
Boy: 1.71
Kilo: 54
Giyim Tarzı: Yaratıcı, değişik...

Miranda Lyydia Ramora Eei70w10 Miranda Lyydia Ramora Eekris10 Miranda Lyydia Ramora Icon3xf8

----------------------------------------------------------------------------------------------

Karakteristik Özellikler

♣️ Tanımadığı kişilere karşı soğuktur.
♣️ Hiçbir zaman kendisine karşı yapılan haksızlığı kabul edemez.
♣️ Bir kedi gibidir... Huyuna gidilirse uysallaşır ama birde karşıt çıkılırsa pençelerini gösteren bir kedi(!)
♣️Çoğu konuda hırslıdır(özellikle yarışma gibi şeyler söz konusuysa.) Kazanmak hoşuna gider.
♣️ Bazen çok geveze, bazen de ağzını bile açmayan birine dönüşür… (ruh hali…)
♣️ Bir gün etrafındakileri gülücükleriyle boğup, diğer gün somurtabilir…
♣️ Çok çılgın bir kızdır. Olmadık şeyleri dener; herkesin korktuğu şeylere balıklama atlar…
♣️ Bir işi inada bindirdi mi hiçbir şekilde vazgeçmez, fikrini değiştirmez…
♣️ İnsanların(mecazi tabiiki.) konuşmak istediği türden biridir.
Herkes gelip dertlerini anlatır, o da onların bu sorunlarını çözmek için elinden gelenlerle çözmeye çalışır.
♣️ Çok iyi bir sırdaştır. Kimsenin sırrını bir başkasına söylemez.
♣️ Arkadaşlarını çok sevse de; yardımcı olmaktan zevk alsa da, her zaman kendisi ön plandadır…
♣️ Çok sabırsızdır Miranda… Beklemeyi pek sevmez; her şeyin hemen olup bitmesini ister…

Sevdikleri

♣️ Kapalı ve soğuk havalar
(Hava kötüleştikçe onun mutluluğu yükselir. Soğuğu da, sıcağa her zaman tercih etmiştir.)
♣️ Kitap (Kendisi kitap okumaya bayılır. Boş zamanlarında hep okur.)
♣️ Yağmur
(Kendisi yağmurun altında şemsiye, şapka vb. hiçbir şeyi takmadan yağmurun kendisini ıslatmasına izin vererek dolaşmaktan keyif alır…)
♣️ Enstürmanlar (Çalabildiği enstrmanlarda ilerlemeyi ve yeni müzik aletleri öğrenmekten zevk alır)
♣️ Yalnızlık (Birçok insanın aksine yalnız durmaktan zevk alır. Özellikle karanlıkta ve müzik dinleyerek vakit geçiriyorsa…)
♣️ Çizim (Kendisi iyi bir çizerdir. Karakalemle harikalar yaratabilir.)
♣️ Çene çalmak (Dostlarıyla rahat bir yere oturup çene çalmaya biraz da dedikodu yapmaya bayılır.)

Sevmedikleri

♣️ Kalabalık (Tanımadığı kişilerden oluşan kalabalığı sevmez.)
♣️ Trip (Kendisi arada sırada arkadaşlarına yapsa da; ona karşı yapılan triplerden nefret eder.)
♣️ Yalan
(Herkesin aklını okuyabildiğinden yalan söylenince hemen anlar. Kişilerin ona yalan söylemesi için bir neden görmesse çok sinirlenir!)
♣️ Emrivaki (Birilerinin ona birşeyler yapmasını söylemesinden nefret eder.)
♣️ Haksızlık (Kendisine yapılan haksızlığa tahammülü yoktur.)
♣️ İşlerin kendi planladığı gibi gitmemesinden nefret eder!

----------------------------------------------------------------------------------------------

İlişki Türleri..

~A R K A D A Ş L A R~

[Ayrılmaz Üçlü]
[Suç Ortakları]
[Yakın]
[Değer Verdiklerim]
[Kanımın Isınık Oldukları]
[Sıradan]
[Göz Aşinalığı Olanlar]
[Tanıdık]

~ D Ü Ş M A N L A R ~

[Zararsızlar]
[İşe yaramazlar]
[Rakipler]
[Hoşlanmadığım]
[Ölümcül derecede nefret ettiklerim]
[Baş Belası]

~ A Ş K ~

[Aşık olduğum-Sevgilim]
[Gözümün kaldıkları]
[Eski]
[Kullandıklarım]
[Karşılıklı]
[Arzuladığım]
[Benden Hoşlananlar]

~ A İ L E ~
[Anne & Baba]
[Kuzen]
[Diğer]

Eklenmek isteyenler;

Kod:

[color=darkblue]Eklenmek istenen yer:[/color]
[color=indigo]Kurgu:[/color]
[color=violet]İcon[100x100 lük]:[/color]

En son Miranda L. Ramora tarafından Ptsi Mart 16, 2009 12:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
http://alacakaranlik-rpg.vampire-legend.com
Miranda L. Ramora
Admin
Miranda L. Ramora

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 10:30 pm

...İlişkileR...

Jacqueline Lily Belacqua
Miranda Lyydia Ramora Z009vh0
İkiside aynı vampir tarafından yaratılmıştır. Malkavian klanının lideri tarafınan.. Her konuda çok iyi yetiştirilmişlerdir-gerek müzik, gerek savaşmak... İkiside vampire dönüşmelerinden önceki insan yaşamlarını hatırlamadıklarından bu dönüşüm onlarda yeni bir doğuş gibi olmuştur. Birlikte büyümüş, kardeş gibi dolaşmışlardır. Ozamandan beri ayrılmamışlardır. Daha sonra Lyyd kendisinin daha iyi anlaşabildiği insanlar bulmuş ve iyice toparlayıp liderleri olmuştur. Ama arkadaşlıkları bozulmamıştır..
♣️ Ayrılmaz ikili ♣️
♣️ Suç ortağı ♣️

Alaya Miren Ibarron
Miranda Lyydia Ramora 5uearf10
Alaya ile Lyyd, Alaya insanken tanışmışlardır. Yakın arkadaş olurlar. Labourd'a gelen Kilise Heyeti, Alaya ve kızkardeşi Maitea'yı cadı olmakla suçlar ve idama mahkum ederler. Alaya yakılarak öldürülmeden önce Lyyd ona acıyıp Alaya'yı ısırır ve vampire dönüştürür. Fakat Alaya kardeşini kaybetmenin acısıyla Lyyd ve klanını terk eder. Yaklaşık 150 yıl önce Alaya'nın Tremere Lideri seilmesi arifesinde tekrar karşılaşmışlardır. Arkadaşlıkları Alaya'nın terk edişi nedeniyle biraz bozulmuş olsa da hala oldukça güçlüdür..
♣️ Suç ortağı ♣️

Nátulcien Luna Vardamir
Miranda Lyydia Ramora 15550618
Luna dönüştürüldükten sonra boşluğa düşmüştür. Bir süre sırf açlığını dindirmek için insanlarla beslenmiştir. Daha sonra yeni bir yol keşfetmiş ve hayvanlarla avlanmaya başlamıştır. Aynı zamanda sanatla uğraşmaya ve kitap okumaya başlar.Avlanmaya gittiği bir günde Miranda'yla karşılaşır. Yetenekleri ve kendini geliştirmiş olması onun ilgisini çeker ve klanına çağırır. Luna klana katılır. Miranda'nın sağ kolu olarak onun yanında yer alır.
♣️ Yakın ♣️

Charlotte Emily Dawn
Miranda Lyydia Ramora Pd13
Luna, Charlotte'u dönüştürdükten sonra klanına katmak ister çünkü Chuck da en az Luna kadar yetenekli ve bilgi sahibidir. Klandaki diğer vampirler gibi "sanatçı" bir vampirdir. Ve Luna sayesinde Miranda ve Charlotte çok iyi arkadaş olurlar. Bazen beraber avlanırlar, bazen de besteler yaparlar. Beraber zaman geçirdikçe aralarındaki dostluk da kuvvetlenir.
♣️ Suç ortağı ♣️

Lillianna G. Hope
Miranda Lyydia Ramora >
Miranda, Gece henüz doğmadan önce La Push'da bulunmuştur. Bir vampir olması sebebiyle, efsaneleriyle ünü La Push halkı, onu pek sıcak karşılamamışlardır. Klanının tehlkiye düşmesini önlemek amacıyla, savaş yerine çekilmeyi tercih etmiştir. La Push gençlerinin kurtadama dönüşümleri, Miranda'yı korkutur ve bu nedenle, Luna ve Charlotte'nin Gece ile görüşmesini pek onaylamaz. Miranda Gece'yi pek sevmemektedir. Çok özel bir nedenden dolayı değil, kurtadam olduğundan.. (Aslında Miranda kurtadamlardan bazılarıyla oldukça iyi anlaşır ama Gece kendi klan üyeleriyle olması gerekenden çok daha yakındır işte bu yüzden sevmez onu.)
♣️ Hoşlanmadığım ♣️

Christina Lilith Cullen
Miranda Lyydia Ramora Camp
Kurgu eklenecek..
♣️ - ♣️

En son Miranda L. Ramora tarafından C.tesi Mart 28, 2009 10:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Jacqueline L. Belacqua
Admin
Jacqueline L. Belacqua

Lakap : Lily**

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 12:49 am

ee ama hani benn??
adam gibi bi yere koy...kavga çıkmasın Very Happy (L)
http://www.evapsie.darkbb.com
Miranda L. Ramora
Admin
Miranda L. Ramora

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePtsi Şub. 23, 2009 10:23 pm

tamam güzelim seni ekledim. (kurgumuzu değiştirdim biraz.. ben toreador oldum ya.)

ayrıcaa alaya. sende eklendin. ((=
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePaz Mart 15, 2009 7:19 pm

Beni de ekle beni de ekle! Kurguyu benim yapmam zorunlu mu? Very Happy Bi de benim 100x1000'lük icon'um da yok. Nap'cam şimdik ben. Very Happy
Christina Lilith Cullen

Christina Lilith Cullen

Lakap : Tina

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePtsi Mart 16, 2009 2:16 pm

hani ben Sad
Charlotte Emily Dawn

Charlotte Emily Dawn

Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePtsi Mart 16, 2009 9:41 pm

Nátulcien Luna Vardamir demiş ki:
Beni de ekle beni de ekle! Kurguyu benim yapmam zorunlu mu? Very Happy Bi de benim 100x1000'lük icon'um da yok. Nap'cam şimdik ben. Very Happy

Aysu afedersiniz ama oha yani 10x100 'lik icon mu olur Razz Razz Razz Very Happy

Yaaa ben de istiyorumm Very Happy Bir tek Aysu'yla kurgum oldu Very Happy
http://www.hpnarnia.livejournal.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePtsi Mart 16, 2009 10:50 pm

Onu da daha yazmadık xD Kurguyu da unuttum ben. Very Happy Very Happy
Charlotte Emily Dawn

Charlotte Emily Dawn

Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeSalı Mart 17, 2009 9:52 pm

Canım kurgumuzu yaptım ben ekleyeceğim kendiminkine sende ekle Very Happy Bunlarda icon'larım seç birini Very Happy

1- Miranda Lyydia Ramora Thpushing68 2- Miranda Lyydia Ramora Pd13 3- Miranda Lyydia Ramora Charlottemily2 4- Miranda Lyydia Ramora Charlottemily1 5- Miranda Lyydia Ramora Charlottemily

Kod:
1- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/thpushing68.png[/IMG]
2- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/pd13.png[/IMG]
3- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/charlottemily2.png[/IMG]
4- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/charlottemily1.png[/IMG]
5- [IMG]http://i242.photobucket.com/albums/ff175/hpnarnia/charlottemily.png[/IMG]
http://www.hpnarnia.livejournal.com
Miranda L. Ramora
Admin
Miranda L. Ramora

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 9:25 pm

eklenilldiiiii (=
christinaa. sanada kurgu bulmaya çalışıcam ama sen bulsan çok daha güzel olur xD ya ben lidersi bişi olduğumdan arkadaşlarımın seviyelerini kendim belirlemek istemiyorum (=
Lillianna G. Hope
Admin
Lillianna G. Hope

Lakap : Lill

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeC.tesi Mart 28, 2009 4:56 pm

Ben düşman olarak ekledim seni. Nihahaha! xD Şaka bir yana, sen de ekleyiver canım. Herkesi seviyorsun, sevgi fışkırıyorsun; bir düşman şart sana. xD
http://twilighturkey.yetkinforum.org
Rosalie Lutz

Rosalie Lutz

Lakap : Rose

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePaz Mart 29, 2009 12:45 am

1- Miranda Lyydia Ramora Adri
Ekler misin lütfenn (:...
Oğul McGonagall

Oğul McGonagall

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePaz Mart 29, 2009 8:39 pm

Miranda Lyydia Ramora Adszka

beni ekler misin? : )
Almila Eren

Almila Eren

Lakap : Almi

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePtsi Mart 30, 2009 6:02 pm

güzel bir yere eklersen sevinirim Very Happy

Miranda Lyydia Ramora 001e9ta5 Miranda Lyydia Ramora 002ryz5q Miranda Lyydia Ramora 9h732g
Lauren Dominic

Lauren Dominic

Lakap : Lay

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 2:39 pm

beni de eklermisin pls?
icon:Miranda Lyydia Ramora 33utkia
Alessa Zena Grimstone

Alessa Zena Grimstone

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 5:03 pm

Değer Verdiklerim'e ekler misin ?

Alessa ve kardeşi Forks'a geldikleri zaman insanların birçoğu onları garipsemiştir.Forks lisesindeki insanlar iyi insanlar olsa da Alessa fazla insanlarla takılmak istemediğinden sadece kardeşiyle birliktedir.Bu olay Miranda'nın dikkatini çekmiştir ve Alessa'ya sıcak davranmaya başlamıştır.Alessa önce her zaman ki gibi önyargılı davranmış fakat Miranda'nın da kendisi gibi olduğunu öğrenince ona çok ısınmıştır.Geometri dersinde de yan yana otururlar.,

Miranda Lyydia Ramora 224okcMiranda Lyydia Ramora 236hMiranda Lyydia Ramora 142vegMiranda Lyydia Ramora 218sagMiranda Lyydia Ramora 220ussMiranda Lyydia Ramora 127etu
Wise Kathy Cullen

Wise Kathy Cullen

Lakap : Kate

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 12:13 pm

http://static2.revver.com/avatars/avril_lavigne_100x100.jpg

Miranda Lyydia Ramora Avril_lavigne_100x100

Kanımın ısınık olduklarına eklersen sevinirim.Çünkü yeni geldim Smile

Kate okulda yenidir ve insanlardan uzak durmak istemektedir.Bu sayede Jacqueline L. Belacqua ve arkadaşlarınında kendisi gibi olduğunu anlamakta zorlanmamıştır.Onlarda kendisine iyi davranmış ve içten sevgi bağları kurulmaya başlamıştır.
Audrina Ellen Evelyn

Audrina Ellen Evelyn

Lakap : Ell

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 9:04 am

Spoiler:

Ell'in bulunduğu klanın lideri olduğu için tanışmışlardır. Müziğe olan tutkuları inanılmaz büyük olduğu için bir kaç kez birlikte müzik yapmışlardır. Ell'in adsız şekilde gönderdiği demolardan Miranda rahatsız olmuştur çünkü adının öğrenilip ortaya çıkması, daha sonra da yaşlanmadığının anlaşılmasından korkmaktadır. Ell ile bir kaç kez bu yüzden tartışmıştır. Fakat yine de aralarında zamanla gelişecek bir bağ vardır.

Böyle ekliyorum ben seni ^^
Clara Adela Cullen

Clara Adela Cullen

Lakap : Ade

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimePaz Tem. 19, 2009 8:22 am

Ade , Miranda ile ilk kez okulda karşılaşmışlardır.Miranda bahçede otururken Ade yanına gelip sessizce:
"Sen Miranda'sın öyle değil mi?"Demiştir.Miranda evet anlamında kafasını sallamıştır.Miranda,Ade'in neden bunu sordugunu anlamıştır.Çünkü Miranda Ade ' in klanının lideridir.Bunu Miranda da bilmektedir.Ama okulda "vampir" kelimesinin v'sini bile ağızlarına almamışlardır.Sonuç olarak ikiside birbirlerinin vampir olduklarını biliyorlardır.Miranda,Ade in zihnini okuyarak öğrenmiştir.Ade ise kokusundan öğrenmiştir.Miranda'nın hükmedebilme gücü Ade'in çok ilgisini çekmiştir.Miranda,Ade'in klanının lideri olsada bir üstünlük göstermeyip cana yakın davranmıştır.Ade Miranda ile iyi anlaşabileceklerinin farkına varmıştır...

Miranda Lyydia Ramora Icon1w

Kanımın ısınık olduklarına ekler misin? Very Happy
http://www.hogwarts.rpg.do-talk.com
Maximilyan J.Teodrakis

Maximilyan J.Teodrakis

Lakap : Maxi

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 4:11 pm

Eklenmek istenen yer:Sen seçebilirsin xD
Kurgu:Maxi ve Miranda aynı dönemde vampir olmuşlar.O zamanlarda vampirler öldürürlürken insanlardan beraber kaçmışlardır.Aralarında çok eski bi dostluk vardır...Falan filan sen düzelt xD k.bakma yaratıcı olamadım xD
İcon[100x100 lük]:Miranda Lyydia Ramora T222125196563032
Essié Katleén Collins

Essié Katleén Collins

Lakap : Ess...

MesajKonu: Geri: Miranda Lyydia Ramora   Miranda Lyydia Ramora I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 9:52 pm

İstediğin yere ekleyebilirsin. Ama kötü bir yer olmasın =))

İcon:

Miranda Lyydia Ramora 0s07sd11Miranda Lyydia Ramora Rxelyp11Miranda Lyydia Ramora Rxeere11Miranda Lyydia Ramora Dfdfdf12

Kurgu:

Essié ve Miranda ormanda şans eseri karşılaşmışlardır. İlk başta birbirlerine kötü bakışlar atsalar da, sonradan konuşmaya başladıklarında ikiside birbirini düşman olarak görmeyi bırakmış ve arkadaş olmuşlardır...

Kurguyu değiştirebilirsin pek iyi olmadı =)

Miranda Lyydia Ramora
1 sayfadaki 1 sayfası