| Sevdiğiniz diziler?? | |
|
+7Josephine Eva Luci Clara Adela Cullen Giselle de Loussier Charlotte Emily Dawn Jacqueline L. Belacqua Elizabeth Whitmore Beatrice L. Clabbert 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Beatrice L. Clabbert
Lakap : Lilium** Mesaj Sayısı : 99
| Konu: Sevdiğiniz diziler?? Çarş. Şub. 11, 2009 7:56 pm | |
| sevdiğiniz diziler neler??
mesela benim *gossip girl!!(:(favorim xD blair özllkle!!),one tree hill,the simpsons,family guy,ghost whisperer,.... ** oha!!(: dier sevdiğim dizileri unuttum!!!(: kısa srdü sevdiğim dizler xD
peki sizinkler neler?? xD | |
|
| |
Elizabeth Whitmore
Lakap : Anima Noir Mesaj Sayısı : 42
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Çarş. Şub. 11, 2009 8:11 pm | |
| | |
|
| |
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| |
| |
Charlotte Emily Dawn
Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D Mesaj Sayısı : 26
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Paz Mart 15, 2009 5:39 pm | |
| Ben de cnbc-e dizilerini çok severim. Lost, Heroes, Charmed, Pushing Daisies, Chuck, The Simpsons, The Big Bang Theory, Smallville en sevdiklerim ve sürekli izlediklerim. Chuck'a yeni başladım keşke daha önce başlasaydım! Az da olsa Supernatural ve Dexter da severim. Dexter'ın müziklerini, Supernatural'ın da Dean Winchester'ını severim. | |
|
| |
Giselle de Loussier
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Perş. Tem. 16, 2009 4:49 pm | |
| Heroes, Pushing Daisies, Chuck, How I Met Your Mother, Smallville, Gossip Girl, One Tree Hill, Madmen, The 4400 (bitmişti sanırım), son olarak True Blood. ^^ | |
|
| |
Clara Adela Cullen
Lakap : Ade Mesaj Sayısı : 180
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Perş. Tem. 16, 2009 5:11 pm | |
| Gossip Girl,True Blood,Malcolm in the Middle,Lost xD | |
|
| |
Josephine Eva Luci
Lakap : Jose, Eva. Mesaj Sayısı : 141
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Perş. Tem. 16, 2009 6:35 pm | |
| Herkes Cnbc-e dizilerinden saymış yok mu başka izlediğiniz ??
Bende sayayım ; Malcolm in the Middle , Lost, Smallville(sonuna kadar izlememiştim), One Three Hill, Big bang theory, Ghost Whisperer, Chuck, CSI: NY, Family Guy, Gossip Girl, New Adventures of Old Christine, Simpsons
Bunları böyle saydığıma bakmayın Bazılarını baştan beri takip ettim bazılarını ara ara izledim ama genede seviyorum Cnbc-e deki dizileri.
Birde Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Arka Sıradakiler yerli dizilerden sevdiklerim
Not : Beni sürekli dizi izleyen biri sanmayın, mesela bazı dizileri tatilde tekrar bölümlerinden takip ettim | |
|
| |
Giselle de Loussier
| |
| |
Wise Kathy Cullen
Lakap : Kate Mesaj Sayısı : 33
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Cuma Tem. 17, 2009 2:15 am | |
| Supernatural. | |
|
| |
Audrina Ellen Evelyn
Lakap : Ell Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Cuma Tem. 17, 2009 9:22 am | |
| The Best her zaman Gossip Girl <3 Ardından hemen One Tree Hill Chuck'ı izliyorum arkadaşım yüzünden xD Bunun dışında pek dizi izlemem ^^ | |
|
| |
Clara Adela Cullen
Lakap : Ade Mesaj Sayısı : 180
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Cuma Tem. 17, 2009 9:51 am | |
| - Josephine Eva Luci demiş ki:
- Herkes Cnbc-e dizilerinden saymış yok mu başka izlediğiniz ??
Bende sayayım ; Malcolm in the Middle , Lost, Smallville(sonuna kadar izlememiştim), One Three Hill, Big bang theory, Ghost Whisperer, Chuck, CSI: NY, Family Guy, Gossip Girl, New Adventures of Old Christine, Simpsons
Bunları böyle saydığıma bakmayın Bazılarını baştan beri takip ettim bazılarını ara ara izledim ama genede seviyorum Cnbc-e deki dizileri.
Birde Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Arka Sıradakiler yerli dizilerden sevdiklerim
Not : Beni sürekli dizi izleyen biri sanmayın, mesela bazı dizileri tatilde tekrar bölümlerinden takip ettim Ben Tnt den de saydım | |
|
| |
Josephine Eva Luci
Lakap : Jose, Eva. Mesaj Sayısı : 141
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Cuma Tem. 17, 2009 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Maximilyan J.Teodrakis
Lakap : Maxi Mesaj Sayısı : 23
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Perş. Tem. 30, 2009 2:38 pm | |
| Supernatural,Gossip girl,moonlight,How I met your mother,smallville, Malcolm in the Middle ,Ghost Whisperer,New Adventures of Old Christine, Simpsons,nip tuck ve son olarak Will and grace bayılıyorum bu dizilere xD | |
|
| |
Courtney Love
| Konu: Geri: Sevdiğiniz diziler?? Salı Ağus. 11, 2009 1:27 pm | |
| | |
|
| |
| Sevdiğiniz diziler?? | |
|