Charlotte Emily Dawn
Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D Mesaj Sayısı : 26
| Konu: Charlotte Emily Dawn Paz Mart 15, 2009 9:16 pm | |
| Vampir için Karakter KartıTam Adı: Charlotte Emily Soyadı: Dawn Yaşı: 18 (130) İstediği klan: Toreador Meslek(öğrenci/doktor..): ÖğrenciNelere Karşı Zayıftır * Kan * Örümcekler * Değer verdiği insanlar * Kışkırtılmak * GüneşSevdikleri * Müzik * Spor * Arkadaşları ve Ailesi * Baterisi * Köpeği * SIcak havaSevmedikleri * Yalan * Haksızlık * Kışkırtıldığı için istemediği birşeyi yapmak * ÖrümceklerFiziksel Görünüş *Saçı uzun ve kahverengi renkte, bazen siyah gibi görünebiliyor. Genelde dalgalı ama düz de oluyor. *Gözleri koyu yeşil renktedir. *Beyaz tenlidir. *Boyu 1.70 ve kilosu 57 dir. *Genellikle siyah renkli şeyleri giymekten hoşlanır. Kişiliği * * Neşeli bir yapısı vardır. Çok zor karamsarlaşır. Karamsarlaştığında da neşeli haline çok zor döner. * Yerine göre çok sabırlı, yerine göre çok sabırsızdır. * Kitaplara bayılır. Çok kitap alır ve okur. * Müzik onun dünyasında ayrı bir yer edinmiştir. Hangi tür olduğu fazla önemli değildir ama ağırlıkla rock-metal müzik dinler. Onun için şarkıda bateri olması önem taşır. Ayrıca kendine özgü besteleri de bulunur. * Sinema bir başka ilgi alanıdır. Genelde animasyon izlemek hoşuna gider. Ama korku türünde olmayan diğer filmleri de izleyebilir. * Eski Mısır'la ilgilenir. Onunla ilgili herşey hoşuna gider. * Yazı yazmayı çok sever. Şiir yazar ama fazla okumaz. Genelde hikaye yazmaktan, kendi karakterlerini yaratmaktan hoşlanır. Bildiği dillerde hikayeler yazmaya çalışır. * Çoğu zaman siyah giyinir. Ama bazen renkli giyindiği de olur. * Hem insanlara hem de hayvanlara karşı çok sevecendir. * Fazla inatçıdır. *Hayalperesttir. En olmadık şeylerin bile hayalini kurup onlarla yaşayabilir, mutlu olabilir. * Hatalarının hemen farkına varır. Özür dilemesini, kendini affettirmesini iyi bilir. * İyi sır saklar. * Zekice konuşan insanlar hoşuna gider. * Ruh haline göre bazen çok konuşur, bazen ağzını bile açmaz. * Fazla üşengeç değildir ama genelde işlerini geç yapar. * Çok zor sinirlenir. * Eğer morali bozuksa istemeden bile olsa sizi kırma olasılığı yüksektir. RP: Rp'niz herhangi bir konuda olabilir ama vampirlere katılabilmek için güzel bir Rp yapmanız şart(:
Esme Cullen:
İçime kötü hisler doğmuştu. Rosalie'yle ilgili değildi bu seferki. Başka birşeydi. İçimi birşey kemiriyordu ama ne olduğunu çözemedim. Evin içinde dolaşıp duruyordum. Yaptığım birşey yoktu. "En iyisi yemek yapayım." diye düşünüp mutfağa yöneldim. Kendimi rahatlatmak için yapmayı en çok sevdiğim şeydi. Ne kadar yemeğe gerek duymasam da, hoşuma gidiyordu.
İnsanların kıskanacağı kadar geniş ve ferah bir mutfağım vardı. Televizyonu açtığımda ise şansıma bir yemek programı çıkmıştı. Başladım yemeği yapmaya...
Ama ne yazık ki beni en çok eğlendiren şey bile içimdeki kötü hislerin gitmesine çok az katkıda bulunmuştu. Acaba neler oluyordu veya neler olacaktı? Rosalie bir yandan, bu bir yandan.
Elimdeki bıçağı bıraktım ve ellerimi tezgaha dayadım. En iyisi beni rahatlatan diğer şeye, daha doğrusu kişiye gitmeliydim. Carlisle'a.
Yanına gittiğimde pencereden güzel manzaramızı seyrediyordu. Elinde hepimizin -Bella da dahil olmak üzere- bir fotoğrafı vardı. Kendi kendime gülümsedim. Bella ne yapıyordu acaba?
"Hoşgeldin, Esme." dedi bir anda. Sırtı bana dönüktü ama benim geldiğimi anlamıştı. Muhtemelen camdaki yansımamdan görmüştü beni. Ona yaklaştım ve "İçimde kötü hisler var, Carlisle." dedim. Kollarımı arkadan boynuna doladım. Elimden tutarak bana döndü ve "Merak etme, Rose gelecek." dedi. "Hayır, onunla ilgili değil." dedim. "Bu başka birşey, sanki yine bir zarara uğrayacağız." dedim. Sesimde endişe yoktu ama endişeliydim ve bunu sadece Carlisle anlayabiliyordu.
Bir anda yüzüne koca bir gülücük yerleşti. O kadar sıcak ve güven verici bir gülümsemeydi ki.. Ona, beni rahatlatsın diye geldiğimi o kadar iyi anlamıştı sanki... "Ben yemek yapacağım!" dedim neşeyle. Yanağına küçük bir öpücük kondurdum ve bir çocuk gibi kıkırdayarak mutfağa doğru koşa koşa gittim.
Başka bir yere Esme Cullen olarak yazdığım RP yazım
En son Charlotte Emily Dawn tarafından Ptsi Mart 16, 2009 9:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Charlotte Emily Dawn Paz Mart 15, 2009 11:14 pm | |
| | |
|