Wise Kathy Cullen
Lakap : Kate Mesaj Sayısı : 33
| Konu: Wise Kathy Cullen Salı Tem. 07, 2009 12:28 pm | |
|
Tam Adı: Wise Kathy
Soyadı: Cullen Yaş: 18(289 yıldır..)
Lakap: Kate
Irk: Vampir
Klan: Thereme
Doğum Yeri: Atina
Meslek: Öğrenci
Çaldığı enstürmanlar:Piyano,gitar(her tür),keman..
Konuşabildiği Diller:İngilizce,Almanca,Türkçe,Rusça,İspanyolca,İtalyanca Yetenek: Elementleri ve su elementleri bağlı olarak kanı kontrol edebilmektedir.
Nelere Karşı Zayıftır *Ailesi *Aşırı kan
Sevdikleri *Ailesi *Müzik *İçecekler *Tatlılar
Sevmedikleri *Ailesine zarar gelmesi *Kendini bir şey sananlar *Yalancılık Fiziksel Görünüş *Sarı saçlar *Kehribar-değişken gözler *1.70 boy *56 kilo *Pürüssüz bembeyaz ten
Kişiliği *Antisosyal *Sakin
----------------------------------------------------------------------------------------------
İlişki Türleri..
~A R K A D A Ş L A R~
[Ayrılmaz Üçlü] [Suç Ortakları] [Yakın] Nátulcien Luna Vardamir
Wise ve Luna, Wise'ın okula ilk geldiği gün Luna'nın uzun süredir yaşadığı döngüyü bozup bahçeye çıkmasıyla ve Wise'ı kitap okurken görüp yanına gitmesiyle tanışmışlardır. Luna, Kate'e sıcak davranmış ve Kate'in onunla benzer anlayışlara, düşünce tarzına sahip olmasıyla aralarındaki diyalog gelişmiştir. Böylece Forks Lisesi'nde güçlü bir arkadaşlık başlamıştır. Birbirlerine çok değer verirler ve korurlar.
[Değer Verdiklerim] -Lauren Dominic-
Bi gün Kathy ormanda avlanırken Lauren in evinden piano sesleri duyar. Sessizce oraya gelir ve etkileyici sesleri dinler. Lauren onu farkeder. Önce saldıracakken sonradan Katy piano sevdiğinden bahseder. Sonra Lauren kendini tanıtır ve iyi arkadaş olurlar
[Kanımın Isınık Oldukları]
-Almila Eren- Almira ve Wise kayalıklarda avlanırken karşılaşırlar.Wise onun da kendisi gibi olduğunu anlar ve konuşmaya başlarlar.Birbirlerine kanları ısınmış ve güzel bir arkadaşlık gelistirmeye başlamışlardır. [Sıradan] [Göz Aşinalığı Olanlar] [Tanıdık]
~ D Ü Ş M A N L A R ~
[Zararsızlar] [İşe yaramazlar] [Rakipler] [Hoşlanmadığım] [Ölümcül derecede nefret ettiklerim] [Baş Belası]
~ A Ş K ~
[Aşık olduğum-Sevgilim] [Gözümün kaldıkları] [Eski] [Kullandıklarım] [Karşılıklı] [Arzuladığım] [Benden Hoşlananlar]
~ A İ L E ~ [Anne & Baba] [Kuzen] [Diğer]
Konu: Geri: Nátulcien Luna Vardamir Dün 6:18 am
--------------------------------------------------------------------------------
[img]http://avatarswizard.com/uploads/av/2009-02/thumbs/100x100_1235565710_avril_lavigne_avatars_by_lofdofgutam.jpg[img]
[img]http://www.avatarswizard.com/uploads/av/2009-04/thumbs/100x100_1240294365_avril-lavigne_001052_mainpicture.jpg[img]
Eklenmek isteyenler;
Kod:
Eklenmek istenen yer: Kurgu: İcon[150x150 lik]:
En son Wise Kathy Cullen tarafından Salı Tem. 14, 2009 7:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Wise Kathy Cullen Çarş. Tem. 08, 2009 2:05 pm | |
| Kanımın Isınık Olduklarına eklersen sevinirim İkon: 1. 2. 3. | |
|
Lauren Dominic
Lakap : Lay Mesaj Sayısı : 43
| Konu: Geri: Wise Kathy Cullen Çarş. Tem. 08, 2009 2:40 pm | |
| iyi olsun pls - Kod:
-
[IMG]http://i34.tinypic.com/8xmyb8.jpg[/IMG] Bi gün Kathy ormanda avlanırken Lauren in evinden piano sesleri duyar. Sessizce oraya gelir. Lauren onu farkeder. Önce saldıracakken sonradan Katy piano sevdiğinden bahseder. Sonra Lauren kendini tanıtır ve iyi arkadaş olurlar | |
|
Wise Kathy Cullen
| Konu: Geri: Wise Kathy Cullen Çarş. Tem. 08, 2009 3:23 pm | |
| ikinizinkide oldu ama Almila cım senin resmin olmayınca kendim seçtim umarım beğenirsin^^ | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Wise Kathy Cullen Ptsi Tem. 13, 2009 9:42 pm | |
| |
|
Almila Eren
| Konu: Geri: Wise Kathy Cullen Salı Tem. 14, 2009 12:29 pm | |
| Resmi beğendim Birde kurgu bulursak tamamdır | |
|
Wise Kathy Cullen
| Konu: Geri: Wise Kathy Cullen Salı Tem. 14, 2009 7:05 pm | |
| Almiracım sende eklersen sevinirim bir kurgu yazdım beğenmezsen senin yazdığın bir kurguyuda koyabilirim^^ | |
|
Almila Eren
| Konu: Geri: Wise Kathy Cullen Salı Tem. 28, 2009 10:05 am | |
| Kurgunu beğendim bende ekliyorum ona göre | |
|