Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Almila Eren Paz Mart 15, 2009 2:25 pm | |
| Tam Adı:Almila Soyadı:Eren Yaşı:18 (90) İstediği klan:Toreador Meslek:Öğrenci
Nelere Karşı Zayıftır *Vaşak kanı *Gün ışığı *Alışveriş
Sevdikleri *Özgüven *Kitaplar *Gizem *Yalnızlık *Cesaret *Müzik *Ata binmek *Deniz
Sevmedikleri *Ağlamak *Baskı *Özentilik *Uzun ve Boş Konuşmalar *Umursanmamak *Takip edilmek.
Fiziksel Görünüş Uzun kahverengi,dalgalı saçları vardır.Gözleri koyu kahverengi.Boyu 1.70.Vejeteryandir.Mükemmel bir vücudu vardır.
Kişiliği
-İnatçı -Esnek -Sevimli ve güzel -Yardım sever ve düşünceli -Doğal
RP
Soğuk bir kış gecesiydi.Bedenim sanki bana ait değilmiş gibiydi.Gözlerimi açamıyordum.Boğazımda bir yanma hissi vardı, her yutkunduğumda bu his dahada artıyordu. Gözlerimi açtım ve başımda bekleyen genç bir adam vardı.Yüzü çok güzeldi.Endişeli bir sesle: 'Daha iyi misin? ' dedi. Cevap veremedim, sanki konuşmayı unutmuşum gibi.Yutkundum, yanma hissi tekrarladı.Kendime gelmeye çalışarak: 'Ne zamandır bu haldeyim?' dedim Yüzünde hafif bir gülümsemeyle, 'Çok değil, 12 saattir 'dedi. 12 saatdir uyuyordum ha.İnanması zor, bana her ne olduysa inanılmaz bir acı çekiyordum.Biraz doğrulmaya çalışarak ona soru sordum. 'Tam olarak bana ne oldu?' dedim. Bu soruyu bekliyormuş gibi gülümseyerek, bana olanlardan bahsetti.Kulaklarıma inanamadım.Bir vampir olmuştum.Kalktım ve aynaya baktım.Bu güzel yaratık gerçekten ben miydim gerçekten?
Özel Yeteneği:Zamanı yönetebiliyor.
En son Almila Eren tarafından Ptsi Mart 16, 2009 6:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| Konu: Geri: Almila Eren Paz Mart 15, 2009 2:53 pm | |
| canım bun lejant olarak kullansan daha iyi ancak bir rin olması şart. rpsiz vampirliğe kabul etmiyoruz ama tarzın güzelmiş(= Tam Adı: Soyadı: Yaşı: İstediği klan(ayrıntlı bilgiler yukarıda): Meslek(öğrenci/doktor..):Nelere Karşı Zayıftır * * * *Sevdikleri * * * *Sevmedikleri * * * *Fiziksel Görünüş *Kişiliği * RP: Rp'niz herhangi bir konuda olabilir ama vampirlere katılabilmek için güzel bir Rp yapmanız şart(: *[/center] | |
|
Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Almila Eren Ptsi Mart 16, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Almila Eren Salı Mart 17, 2009 10:54 pm | |
| tamamdır. Toreadorlu kız (= | |
|