| Almila Eren | |
|
+8Todo Bolger Esmeralda Vivi Lossëhelin Oğul McGonagall Miranda L. Ramora Rosalie Lutz Christina Lilith Cullen Lillianna G. Hope Almila Eren 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 9:42 am | |
|
En son Almila Eren tarafından Çarş. Mart 18, 2009 7:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 9:43 am | |
| Arkadaşları
En iyi arkadaşlar:
Christina Lilith Cullen
Almila ve Tina Forks lisesinde tanışmışlardır. Herzaman birbirlerine çok uyumlu olduklarını düşünmüşlerdir. Alışveriş yapmaya bayılırlar. Birlikte gezerler, tozarlar, gülüp eğlenirler.. Fakat gün gelir, vahşi bir saldırıda Christina dönüşür.. Birbirlerine olan güvenleri ve inançları sonsuzdur.
Oğul McGonagall
Oğul'la Almila Forks'ta tanışırlar.Oğul Almila'nın çok sevdiği, değer verdiği arkadaşlarından biri olmayı kısa zamanda başarmıştır.Kısa zamanda yedikleri, içtikleri ayrı gitmemeye başladı.Almila'nın Forks'ta ilk tanıştığı vampirlerden biri olduğu için ailesinden gibidir.
Vakit geçirmekten hoşlandıklarım:
Miranda L. Ramora Almila Miranda'yla Luna aracılığıyla tanışır.İlerleyen zamanlarda tesadüflerle daha çok karşılaşmaya başlarlar.Daha sonra Almila'yla Miranda birlikte avlanırlar, alışveriş yaparlar ve okula beraber giderler. Todo Bolger Almila ve Todo, tanıştıktan sonra hemen kaynaştılar. Bu kurtadam ve vampir, dost oldular. Almila, avlanırken Todo'nun karşısına çıkmıştı. Başta atışmışlardı ancak Almila'nın iyi ve sevecen tavırlarıyla yakın arkadaş oldular. Lauren Dominic Lauren Pariste avlanırken Eren'in kokusunu duyar. Hatta onunla karşılaşır bile. Ama ikiside hafifçe selam verip ava devam ederler. Sonra Lauren İtalya da Aro yu ziyarete gittiğinde yine karşılaşırlar. Aro Laurene Eren'in özel gücünden bahseder. Lauren çok etkilenir ve tanışıp arkadaş olurlar.Arada bir vuluşup, beraber vakit geçirirler. Jacqueline L. Belacqua
Yakın Arkadaşlarım:
Lilianna G. Hope Almila'yla Lilianna Türkiye'de tanıştılar.Aynı anaokuluna gidiyorlardı.Orada çok iyi anlaşan iki dost olmuşlardı.Fakat ilkokula başlayınca ayrılmak zorunda kaldılar.Bir kaç defa birbirleriyle telefonla görüşselerde bu ilişkileri üzerinde pek olumlu olmadı.Ama kader onları Fransa'da tekrar bir araya getirdi.Şu anda çok yakın arkadaşlar. Nátulcien Luna Vardamir Luna'yla Almila Forks lisesinde tanıştılar.Almila okula ilk geldiği gün ondan başka vampirlerde olduğunu görünce kendini yalnız hissetmedi.Luna okulda, evde, kamp günlerinde hep Almila'nın yanında oldu. Rosalie Lutz Almila Ross'la avlanırken karşılaşır.ilk başta sadece selamlaşıp, avlanırlar.Ama günler geçtikçe birbirlerine kanları ısınır ve dahada yakınlaşmaya başlarlar.Ve kanka olurlar. Esmeralda Vivi Lossëhelin Alessa Zena Grimstone Alessa evine gitmek için Forks'ta ilerlerken bir dalgınlık sonucu La Push bölgesine girer.Kokusunu alan kurt adamlardan biri gelir ve arkadan Alessa'ya ani bir darbe indirir.Alessa çok sinirlenmiştir. Tam o kurt adamı öldürmek üzereyken Almila gelir ve Alessa'yı büyük bir hatanın eşiğinden döndürür.Oradan giderler.Bu şekilde yakın birer arkadaş olurlar.. Elanessé Urainé Night Almila ile Ell okulda tanışmışlardır. Amerika'da tanıştığı ilk vampirdir, hem de Ell'e yardım eden ilk vampirdir. İkisinin de Türkçe bilmesi de büyük bir bağın oluşmasını sağlamıştır. Onunla aralarında iyi bir arkadaşlık başlamıştır. Hem ikisi de bir Toreador'dur.
Tanıdıklar:
Nefret Ettiklerim:
Sevgilim:
Eski Sevgilim:
Flört.
Platonik:
Diğer İkonlarım: 1. 2. 3.4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
En son Almila Eren tarafından Çarş. Tem. 08, 2009 2:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 22 kere değiştirildi | |
|
| |
Lillianna G. Hope Admin
Lakap : Lill Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 4:25 pm | |
| Vay bir Türk! Ben de yarı Türk'üm canım. Annem Türk, ismim de Gece zaten. Ekle bakayım beni düzgün bir yere! İyi de bir kurgu bul bana! xD | |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 6:03 pm | |
| yakın arkadaşlara ekledim, ikonda yollarsan tamamdır | |
|
| |
Lillianna G. Hope Admin
Lakap : Lill Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 6:15 pm | |
| Iconlarım lejantımda var. x) Bu arada ben iklokul için Amerika'ya gittim. Yani cuk oturmuş xD Ellerine sağlık. xD | |
|
| |
Christina Lilith Cullen
Lakap : Tina Mesaj Sayısı : 48
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 6:48 pm | |
| |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 7:11 pm | |
| ekledim, iyimi kurgu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 7:16 pm | |
| Kısa ama açıklayıcı Bir de neden 3 tane icon koydun |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 7:22 pm | |
| ayrılmıyo onlar | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 7:28 pm | |
| Nasıl yani? Ayrılıyorlar |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 7:45 pm | |
| sen yapmışsın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Almila Eren Çarş. Mart 18, 2009 8:13 pm | |
| Yoo ayrılıyorlar. Nasıl yani ya |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Perş. Mart 19, 2009 11:48 am | |
| ben ayırmaya çalıştığımda olmamıştı | |
|
| |
Rosalie Lutz
Lakap : Rose Mesaj Sayısı : 70
| Konu: Geri: Almila Eren Perş. Mart 19, 2009 7:06 pm | |
| Benide ekleeee =)))) istediğn bi yere | |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Perş. Mart 19, 2009 10:55 pm | |
| güzel bir kurgu ve ikon yolla ekliyim senide | |
|
| |
Rosalie Lutz
Lakap : Rose Mesaj Sayısı : 70
| Konu: Geri: Almila Eren Cuma Mart 20, 2009 8:28 pm | |
| Kurgu sen yazarsın cnm olr mu =) ama istersn bende bişiler yazabilirm sen bilrsin fark etmz benm içn | |
|
| |
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Almila Eren Cuma Mart 20, 2009 9:03 pm | |
| 1. 2. 3. 4. 5. 6. - Kod:
-
1- [img]http://img136.imageshack.us/img136/9728/icon2hp9.jpg[/img] 2- [img]http://img136.imageshack.us/img136/6964/icon3xf8.jpg[/img] 3- [img]http://i65.servimg.com/u/f65/13/55/93/08/eei70w10.png[/img] 4- [img]http://i65.servimg.com/u/f65/13/55/93/08/eekris10.jpg[/img] 5- [img]http://i65.servimg.com/u/f65/13/55/93/08/eekris11.jpg[/img] 6- [img]http://i65.servimg.com/u/f65/13/55/93/08/eekste10.jpg[/img]
eklenebilirmiyim acebaa biryerleree (x | |
|
| |
Almila Eren
| Konu: Geri: Almila Eren Paz Mart 22, 2009 3:41 pm | |
| tamamdır ikinizide ekledim, kurgularınızı yakında eklerim | |
|
| |
Oğul McGonagall
| |
| |