Emma Mary Jackson
| Konu: Emma Mary Jackson Salı Mart 17, 2009 2:20 pm | |
| Emma Mary JacksonTam Adı:Emma Mary Soyadı:Jackson Yaşı:17 Meslek(öğrenci/doktor..):öğrenciNelere Karşı Zayıftır *Çocuklara *Çikolataya *Aileye *Sevdikleri *Tatlılar *Kitap okumak *Film seyretmek *Sevmedikleri *Yalan *Hile *Haksızlık ve çifte standartlar *Fiziksel Görünüş Sapsarı beline kadar uzanan bukle bukle saçlar, yeşil gözler,dolgun pembe dudaklar,up uzun sarı kirpikler ,1,68 boy, 57 kilo *Kişiliği Çok duygusal, içine kapanık, çok iyimser ve iyi kalpli,sakar *Rp:Charlie Swan: Bella ile konuşup nasihat verme zamanı gelmişti. Bunu pek sevmiyordum çünkü Bella yetişkindi ve zaten benimle bu konuları konuşmazdı ama artık içimdeki sıkıntıya son vermeliydim. nasıl başlayabilirdim? "Bella biraz konuşalım tatlım" hayır olmazdı. "Bells neler oluyor?" hayır bu da çok sinirli bir ifadeydi. Zaten oturup ne konuşmalıydım? Üniversite? Aşk hayatı? Arkadaşları? Kişisel problemleri? hayır hiçbirini benimle konuşmazdı. Konuşsa da tam anlamıyla değil.Edward ile mi konuşmalıydım ya da Jacob hayır bu Bells in daha da sinirlenmesine yol açardı. Şimdilik beklemeli ve olayları zamana bırakmalıydım. Belkide zamanı daha vardı. Ama bu konuşma kesinlikle olacaktı! Kesinlikle... Charlie nin kendi kendine konuşması biliyorum kısa biraz ama Charlie içinde daha uzun yazamamıştım | |
|
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Emma Mary Jackson Salı Mart 17, 2009 10:59 pm | |
| Daha iyi rp yapacağına inanıyorumm xP geliştirirsin garanti xD Da bir sorun var. İnsan mı olucaksın? Yeşil göz insanlara mahsustur. Ayrıca hangi klan olmak istediğinde yazmıyor.. (= | |
|
Emma Mary Jackson
| Konu: Geri: Emma Mary Jackson Perş. Mart 19, 2009 4:22 pm | |
| teşekkür ederim hoş buldum şey insan olmamalı mıyım? | |
|
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Emma Mary Jackson Perş. Mart 19, 2009 4:48 pm | |
| olabilirsin tabiiki xD özür dileriimmm xD öğrencisiin (= | |
|