Christina Lilith Cullen
Lakap : Tina Mesaj Sayısı : 48
| Konu: Christina Lilith Cullen Paz Mart 15, 2009 7:07 pm | |
| Vampir Kartı
Tam Adı: Christina Lilith Soyadı: Cullen Lakap : Tina Yaşı: 17 Tür: vampir İstediği klan(ayrıntlı bilgiler yukarıda): Toreador Meslek(öğrenci/doktor..): Öğrenci
Nelere Karşı Zayıftır *Kan *Kışkırtılmak *Gün ışığı *Duygular *Yakınları
Sevdikleri *Sevecen insanlar. *Avlanmak *Piyano çalmak. *Yağmur, kar .
Sevmedikleri *Yalan söylenmesi. *Haksızlık yapılması. *Gereksiz konuşmalar. *Haksız şekilde Havalı davranan kişiler. *İlginin tümüyle üzerinde olması.
Fiziksel Görünüş
*Beyaz bir teni vardır. *Uzun ve kahverengi saçları vardır. Aslında sarışın bir kızdır fakat inatla saçlarını kahverengiye boyatır. Sarışın olmaya karşı bir antipatisi vardır. *Dolgun dudakları, küçük ve hokka bir burnu vardır. *Her zaman şık giyinir.
Kişiliği
*Sıcakkanlı biridir. Emin olduğu kişilere karşı sıcakkanlı davranır. *İnsanlara pek fazla yaklaşmaz, onları incitmek istemez. Kan kokusuna pek dayanamaz. *Alışveriş çılgınıdır. *Utangaçtır. *İyi bir arkadaştır, sır saklamasını bilir. Her zaman ağlanacak bir omuz olarak görülmüştür. Ama eğlenceli bir tiptir ve, Herzaman "Eğlenmek için nereye gitsek" sorusunun yanıtı olarak görülmüştür. *Tez canlı biridir. *Çok güzeldir, bunun farkındadır. *Dakiktir, hata yapmaz. *İlerigörüşlüdür.
RP :
Jane : Dönüş yolunda problem çıkaran 5-6 vampiri öldürdüm, bu diğerlerine güzel bir ibret oldu. Bende sıkılmıştım zaten.. Odaya girdim, Aro bana bakarak gülümsedi. "Ah, Sevgili Jane! Hoşgeldin tatlım.. Nasılsın? Küçük gezin nasıl geçti." Suratındaki tatlı ifade sinirlerimi biraz yatıştırmıştı. "İyiyim Aro. Gezimiz ise çok güzel geçti. Güzel bir uyarı yaptığıma inanıyorum." Aro gözlerini kıstı. "Tatlım, kimseye zarar vermedin değil mi?" Kahkaha attım. "Tabiiki verdim." O da gülümsedi. Oda çok karanlıktı. Her zamankinden çok daha fazla karanlık. Orada kimsenin olabileceğini sanmıyordum. Herdaim odada birkaç meraklı dinleyici olurdu, ama bu sefer kendimi Aro'nun soracaklarına odakladığımdan etrafımdakileri süzüp , birazda eğlenmeye fırsatım olmamıştı. Ama söylediğim sözden sonra kendilerini belli ettiler. Kahkaha atan topluluğa bağırarak onları susturdum. Aro konuştu : "Ah, tatlım.. Şu küçük oyunların olmasa nasıl eğleneceksin bilemiyorum." Suratımdaki gülümsemeyi sildim.
"Eğlenecek yol çok Aro. Asıl meseleye gelelim lütfen." "Ha, şu mesele.. O meseleyi halledeceğinden emindim Jane, ama bir sorum olacak. Ne kadar süre tanıdın onlara?"
Açıkça konuşmasakta ikimizde neden bahsettiğimizi biliyorduk. İnsan kızının değişimi. "2 gün , Aro. Bence 48 saat mükemmel bir süre." Aro gülümsedi. "Bu işi yakından takip et. Ayrıca.. Şu kurtadamlarla olan dostluklarını da sorgula. Birde, şu Victoria Sutherland'ı da sorumsuz davranışlarından uzaklaşması için uyar." Çok uzun bir liste değildi benim için. "Tabiiki Aro. Bana güvenebilirsin." Aro birşey daha söyleyecekmiş gibi doğruldu. "Canım, yanına birkaç arkadaş vermemin bir sakıncası olur mu ?" Ah, yeni kurbanlar vardı. Sırf güçleri için aramıza kattığımız yeni üyeler daha. "Tabiiki olmaz." Aro sevimli bir biçimde tanıştırdı. "Bu Miranda. Çok hızlıdır. Ayrıca, Cullen'lardan Alice gibi geleceği görebiliyor. Bu ise Fernand. O'da telepatik yoldan gelecek zararları önleyebiliyor." Aro hep Aro olacaktı. Çok zekiydi, ikna gücü mükemmeldi. Bu kişileri yanıma vermekle çok iyi birşey yapıyordu.
Yüzü karanlıklaştı. "Jane. Bu işi hallet tatlım. Sana güveniyorum. Onlara uzlaşmaları için süre verdik. Ama kavga sürerse.. İşi devral. Gözünü onlardan ayırma." Sevimli bir biçimde gülümsedim. "Peki. Hemen yola çıkıyoruz. Enselerinden ayrılmayacağız."
En son Christina Lilith Cullen tarafından Paz Mart 15, 2009 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Christina Lilith Cullen Paz Mart 15, 2009 7:17 pm | |
| Rpn olmazsa kabul edilmezsn. Editleyip bir rp ekle (= | |
|
Miranda L. Ramora Admin
Lakap : lyydia* Mesaj Sayısı : 125
| Konu: Geri: Christina Lilith Cullen Paz Mart 15, 2009 11:19 pm | |
| | |
|
Christina Lilith Cullen