| Tanışalımmm ^^ | |
|
+42Anja Anichka Delon'cia Essié Katleén Collins Courtney Love Maximilyan J.Teodrakis Isabella Luara Noyan Carolyn Brody Eftelya Nadia Cora Legolas Sam Wiolin Audrina Ellen Evelyn Giselle de Loussier Clara Adela Cullen Betty Right Wise Kathy Cullen LacaNio DiO Josephine Eva Luci Besi Bailee Black Sementa Jade Sabrina Bella Potter Lauren Dominic Alessa Zena Grimstone Nerissa Roxanne Grimstone Misaki Larpenné Avaline Camellia Avery Horus Gumble Todo Bolger Oğul McGonagall Chris Grindel Samaire Clemence Calandra Esmeralda Vivi Lossëhelin Ashley B. Xero Almila Eren Lillianna G. Hope Christina Lilith Cullen Charlotte Emily Dawn Alaya Miren Ibarron *Linda Walker Takeshita Yuuki James Aang Rodriguez Elizabeth Whitmore Beatrice L. Clabbert Jacqueline L. Belacqua Miranda L. Ramora 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Wise Kathy Cullen
Lakap : Kate Mesaj Sayısı : 33
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Çarş. Tem. 08, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Betty Right
Lakap : Beth Mesaj Sayısı : 23
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 12, 2009 7:30 pm | |
| Bende geldim bugün | |
|
| |
Josephine Eva Luci
Lakap : Jose, Eva. Mesaj Sayısı : 141
| |
| |
Betty Right
Lakap : Beth Mesaj Sayısı : 23
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 12, 2009 7:47 pm | |
| Buse | |
|
| |
Josephine Eva Luci
| |
| |
Wise Kathy Cullen
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Ptsi Tem. 13, 2009 5:09 am | |
| | |
|
| |
Clara Adela Cullen
Lakap : Ade Mesaj Sayısı : 180
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Perş. Tem. 16, 2009 12:24 pm | |
|
En son Clara Adela Cullen tarafından Perş. Tem. 16, 2009 4:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Giselle de Loussier
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Perş. Tem. 16, 2009 4:45 pm | |
| | |
|
| |
Audrina Ellen Evelyn
Lakap : Ell Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Perş. Tem. 16, 2009 8:16 pm | |
| Selam herkese ^^ ben de Gizem.
Aslında bir kaç yıldır kendi kendime repe yapıyordum fakat sitelerde paylaşmıyordum, yaklaşık 3-4 haftadır internette repe yazmaya başladım. Tam bir kitap okuma delisiyimdir, bu yüzden gözlerim 3 derece miyop -_-" Uyurken bile müzik dinlerim, müzik olmazsa uyuyamam asla xD Türkiye'deki Twilight'çılar birden nüksedince kitaplarını okumamak elde değil. Kitapları okuduktan sonra da Twilight'ı sevmeyen birini görmedim açıkçası ^^ Güzel bir site omuş burası, yanlız görevliler biraz arttırılmalı sanki -niye söylüyorum bunu şimdi ben -_-" -
Her neyse bu benim işte ^^ | |
|
| |
Wise Kathy Cullen
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Cuma Tem. 17, 2009 1:48 am | |
| Hepiniz hoşgeldiniz.Ben Merve.Bende kitap hastasıyımdır.Açıkçası burası benim evim gibi bir yer sıcacık sevgi dolu neyse memnun oldum işte. | |
|
| |
Giselle de Loussier
| |
| |
Wise Kathy Cullen
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Cuma Tem. 17, 2009 2:08 am | |
| Bilmem Özelden mesaj atarmısın yazıcaksan doldurmayalım başlığı | |
|
| |
Clara Adela Cullen
| |
| |
Legolas Sam Wiolin
Lakap : Legolas Mesaj Sayısı : 68
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Cuma Tem. 17, 2009 12:17 pm | |
| Merhabaa ben uTkay..* 16yaşındayım.Sizin gibi kitap kurdu değilimdir kitap okumamm.. Kitaplardan öğreneceklerimi belgesellerden falan öğreniyorum.Marilyn Manson hastasıyımdır. Türkçe rock sevmemm.. Gezmek ve basketboll benim hayatımdır | |
|
| |
Eftelya Nadia Cora
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 19, 2009 1:20 am | |
| ben eftelya özqe cora 15 yaşındayım kitap okumayı çok severim ve bu yıl sbsye girdim trabzon beşikdüzü anadolu öğretmen lisesini kazandım daha belli değil ama kesin girerim alacakranlığı ilk izlediğmde bayıldım tam benlik bir film bir kitap 440lü sayfalardaysa 2 günde bietr bir kitap kurduyum ktp okumayı seven arkiler isterm ) o derece ktp seven bir insanım ki ilçede en fazla kitap okuyan seçildim (: ve edward favorim | |
|
| |
Eftelya Nadia Cora
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 19, 2009 1:22 am | |
| unutmadan ben miyobum ve bu ktptan kaynaklandı 2.5 deercede | |
|
| |
Clara Adela Cullen
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 19, 2009 7:27 am | |
| | |
|
| |
Legolas Sam Wiolin
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 19, 2009 10:30 am | |
| Yaaa kimse benim gibi değil ! xD millet kitap kurduuu xD | |
|
| |
Josephine Eva Luci
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 19, 2009 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Legolas Sam Wiolin
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Tem. 19, 2009 1:34 pm | |
| Yok salla boşver xD Okumamm şuana kadar hiçç kitap okumadım ama kutsal kitapların bir kısmını okudum.. kuran-ı kerım barnabas incil'ini okudum xD | |
|
| |
Josephine Eva Luci
| |
| |
Carolyn Brody
Lakap : Lyn Mesaj Sayısı : 28
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Çarş. Tem. 22, 2009 9:30 pm | |
| bende irem 1 ayda bitirdim bütn ktapları xD team edward** bak ben resim cizebliorum hea (H) eeee bşka.. hea müzik işte sevrm onu da xD işte öyle. saygılaaaar.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Perş. Tem. 23, 2009 4:41 pm | |
| Herkes hoşgelmişş!!!!! x) Utkay - abi demiycim sevmem insanlara abi amca demeyi xD - oha! Kitap okumadna hayat mı geçer. |
|
| |
Isabella Luara Noyan
Lakap : Ghost Mesaj Sayısı : 9
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Tem. 25, 2009 3:20 pm | |
| slm ben Özge sitap okumaya bayılırım tabii sürükleyici kalın roman tipleri daha iyi çünkü çabuk bitince canıms sıkılıyor müzik dinlemeyide severim ama en son şu çıktı işte şu fovori işte şu top 10 da 2. felan ilgilenmem okuma yazma bilmeden önce kısa fıkra tarzı şeyler uydurup birilerine anlatmaya bayılaırdım. tabi bir yere yazamayınca unuturdum çocuktum işte 3 e kadar uydurdum fln tabii şiir yazmaya başlamıştım öğretmen ödev verince kendimiz yazabildiğimi,z için son dakka okulda uydurur söylerdim şiiirler dışınca kağıda yazmazdım onlarıda unuturdum x) x) x) 4-5 yıl ara ve şidi tekrar yazmaya başladım ama rp şimdilik bukadar sonrası belli değil x) x) şiiir arada estikçe yazarım o ilhamda şimdi yok sadece ghelirse rpler için geliolar benden şimdilik bu kadar ama sizlerle olduğum için mutluyum | |
|
| |
Maximilyan J.Teodrakis
Lakap : Maxi Mesaj Sayısı : 23
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Tem. 25, 2009 4:36 pm | |
| Selam arkadaşlar ben Uğur son bikaç yıldır Twilight manyağıyım xD bu arada kaynaşıcaz hepimizzz xD | |
|
| |
| Tanışalımmm ^^ | |
|