| Tanışalımmm ^^ | |
|
+42Anja Anichka Delon'cia Essié Katleén Collins Courtney Love Maximilyan J.Teodrakis Isabella Luara Noyan Carolyn Brody Eftelya Nadia Cora Legolas Sam Wiolin Audrina Ellen Evelyn Giselle de Loussier Clara Adela Cullen Betty Right Wise Kathy Cullen LacaNio DiO Josephine Eva Luci Besi Bailee Black Sementa Jade Sabrina Bella Potter Lauren Dominic Alessa Zena Grimstone Nerissa Roxanne Grimstone Misaki Larpenné Avaline Camellia Avery Horus Gumble Todo Bolger Oğul McGonagall Chris Grindel Samaire Clemence Calandra Esmeralda Vivi Lossëhelin Ashley B. Xero Almila Eren Lillianna G. Hope Christina Lilith Cullen Charlotte Emily Dawn Alaya Miren Ibarron *Linda Walker Takeshita Yuuki James Aang Rodriguez Elizabeth Whitmore Beatrice L. Clabbert Jacqueline L. Belacqua Miranda L. Ramora 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jacqueline L. Belacqua Admin
Lakap : Lily** Mesaj Sayısı : 138
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Çarş. Şub. 25, 2009 8:08 pm | |
| evet o süpersonik mesajını kestim ece ve gizem ağolsun seni bayaaa bi tanıyorum yani özellkile hikaye yazmadaki üstün başarından dolayı hoşgeldin aramıza(((= | |
|
| |
Alaya Miren Ibarron Tremere Lideri
Lakap : Allie Mesaj Sayısı : 13
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Cuma Şub. 27, 2009 10:52 am | |
| hoşbldk başakcmxD saol iltifatlar için. hikaye yazmada iyiyim ama aşırı iyi değilm. umarm bigün aşırı iyi olurum =D | |
|
| |
Charlotte Emily Dawn
Lakap : Dönis, Deno, pıtırcık :D Mesaj Sayısı : 26
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 3:59 pm | |
| Okulunu toplamışsın Ece Neyse bende kendimi tanıtıyım. Adım Deniz. Birkaç aydır Twilight'a ilgi duyuyorum. Kitap okumayı ve müzik dinlemeyi çok severim. Bateri hastasıyımdır. Normalde endtruman çalarım ama maalesef enstrumanım yok! İyi resim çizemem ama bakarak çizersem çizebilirim. Şarkı söylerim çok fazla hem de. Bilgisayarım benim için büyük önem taşır Dostlarım , ailem ve bilgisayarım yani Bilgisayarda oyun oynamayı da çok severim. HTML kodlarına da ilgim vardır Çok gülerim hem de bayağı gülerim Hatta yanımda küfür ettiklerinde bile gülerim çünkü küfür komiğime gider. Kopunca etrafıma saldırırım Yolarım insanları falan Twilight'ı ben daha önce duymuştum aslında ilk baskısı varken. Fİlminin çekileceğini de duymuştum. Sonra Aysu gibi ben de Öykü sayesinde gördüm, öğrendim. Ama kitaplara hemen başlamak istemedim. Aysu'dan fikir aldım ve o da tavsiye edince başladım. (Filmi görüp hayran olmak istemedim özenti gibi anladınız siz ) Galiba kitabı en yavaş okuyan benim 2 ay oldu daha Tutulma'ya yeni başladım Yeniay'ı çok yavaş okudum. Alacakaranlık daha çok hoşuma gitmişti. Başka neler varr. . .Twilight dışında en sevdiğim seriler Harry Potter ve Narnia'dır. Onun dışında fantastik kitaplar ilgi alanımdır. Tübitak kitapları ayrı ilgimdir. Mitolojiyi severim, Eski Mısır'ı severim ve benzeri. Ece'yle de Skandar Keynes Forum'dan tanışıyoruz Böyleyim işte
En son Charlotte Emily Dawn tarafından Paz Mart 15, 2009 5:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 4:17 pm | |
| Haaayyy! May neym is John. Ayem tiventi years old eeend liv in Niv York. Ay lav parti, ay lav enimeeell, ay lav yuuuu.
Böyle bir girişten sonra kendimi tanıtmak istiyorumm. Ben Aysu. 14 yaşındayım, Doğa Koleji'ne gidiyorum. Kitap okumayı, film izlemeyi, pc'yle uraşmayı, gezmeyi tozmayı, birşeyler araştırmayı severim. Arada şiir yazarım. Genelde Soundtrack ve Metal dinlerdim. Ama artık Rock ve Soundtrack'a yöneldim gibi birşey yine de hala Metal'den zevk alırım. Senfonik Metal dinlerim dinlersem. Çok üşengeç, unutkan ve sakarımdır. Ayrıca iğrenç esprilere de bayılırım. Ve yazarken çok smiley kullanırım. Konuşurken de çok gülerim.
Twilight'la ilk tanışmam Öykü sayesinde oldu. O zamanlar az fan vardı. Etrafta kimse elinde kitapla dolaşmıyordu. Biz de mutlu mesut gidiyorduk. Film çıkmasaydı keşke diyorum bazen. Üstünüze alınmayın sakın ama çok fazla özenti oldu. Okulda herkes öğle yemeğine kitapla geliyor. Sanki yemek yerken okuyacaklar da. Twilight'tan önce birçok fantastik kitap okdum. Bayağı kitap kurduyumdur. En sevdiğim seriler: Harry Potter Narnia Günlükleri Spiderwick Günceleri Talihsiz Serüvenler Twilight Ve Miras Döngüsü (Henüz bitmedi )
Dış görünüşüme gelincee hımm aslında söylemesem de olur ama Gözlüklüyüm, dünyaya dört gözle sarıldım. Esmer bir insanımdır. Saçım Açık Kestane, gözlerim siyah. Kilolu bir insanım vs.
Ben böyleyim işte! |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 4:22 pm | |
| heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy hşgeldiniz deniz forumdaki deniz misin anam sen | |
|
| |
Christina Lilith Cullen
Lakap : Tina Mesaj Sayısı : 48
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 4:36 pm | |
| Selam herkesee (: Ben Cansın! FRP ' Yi çok severim.. Kitap okumaya bayılırım, Edward Cullen'e tapıyorum, herbişeyim falan filan.. 14 yaşındayım, 95'liyim, piyano çalıyorum, resim yapmayı severim, yazmayı, okumayı çok severim.. Twilight serisini deli gibi bıkmadan defalarca okuyorum. Team Edward'ım falan filan Tanıştığımıza sevindim | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 4:48 pm | |
| |
|
| |
Charlotte Emily Dawn
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Christina Lilith Cullen
Lakap : Tina Mesaj Sayısı : 48
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 8:12 pm | |
| Bende forumdaki cansın (: | |
|
| |
Lillianna G. Hope Admin
Lakap : Lill Mesaj Sayısı : 30
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 9:46 pm | |
| Ve işte forumdaki Öykü! Hoş geldin demeden siz, ben hoş bulduk diyorum. Ay üyelerimiz buraya da doluşuyor! Çok sevinçliyim şuan! Umarım yakında daha da ilerleriz! Öpüldünüz!
Not: Kendimi tanıtmaya çok üşendim ya! En kısa zamanda mesajı editlerim. Söz! xD | |
|
| |
Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 15, 2009 10:55 pm | |
| | |
|
| |
Charlotte Emily Dawn
| |
| |
Ashley B. Xero
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 4:48 pm | |
| slm bende başak twilight hayranı olanı çok fazla olmadı ama şimdiden acaip bağlandım.filmi izledikten hemen sonra kitaplarnı bitirdm.izmirliyim.müzik dinlemeye bayılırm her türden müzik dinlerm ama favorilerm:evanesence ,LP, avril skandar ı çok severm (L) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 5:05 pm | |
| Aa sen Skanfar Fan'da da varsın di mi? Ben ordaki lunaaqua =)
Yalnız buraya ad- soyad şeklünde üy eolmak gerekiyor. Bizim nicklerimizde olduğu gibi. Söyle bir isim değiştiriyim nickini. =) |
|
| |
Esmeralda Vivi Lossëhelin
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 9:22 pm | |
| Ben Meril.. Kendimi tanıtmayı beceremeyen bişeyim ben.. Kısaca.. İnatcı,biraz agresifimdir..Hızlı konusurum..Aceleciyimdir.. Müzikte cok ayrım yapmam..Söz ve müzik olarak begendigim her seyi dinlerim.. Yanflüt calıyorum.. Mesajlarda ifade kullanmayı cok seviyorum.. Nisan,Bulgaristan dogumluyum.. Balonları da cok severim.. Renklere karsı biraz takıntılıyım..Kimin hangi rengi sevdigini falan hep merak ederim.. Soru sormayı severim.. Ve öyle işte.. Simdilik baska bisey gekmiyor aklıma yazmak için..
En son Esmeralda Vivi Lossëhelin tarafından C.tesi Mart 21, 2009 9:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Beatrice L. Clabbert
Lakap : Lilium** Mesaj Sayısı : 99
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 9:25 pm | |
| meril adının anlamı nedir?=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Beatrice L. Clabbert
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 9:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 9:35 pm | |
| | |
|
| |
Beatrice L. Clabbert
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Mart 21, 2009 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Ashley B. Xero
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Mart 22, 2009 9:42 pm | |
| ewt skandarn sitedede üyeydim.ama şimdi isin konusnda baya zoorlancam yaa ne yapsam ki¿?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Ptsi Mart 23, 2009 3:52 pm | |
| Nasıl anladın acaba | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Ptsi Mart 23, 2009 6:37 pm | |