| Tanışalımmm ^^ | |
|
+42Anja Anichka Delon'cia Essié Katleén Collins Courtney Love Maximilyan J.Teodrakis Isabella Luara Noyan Carolyn Brody Eftelya Nadia Cora Legolas Sam Wiolin Audrina Ellen Evelyn Giselle de Loussier Clara Adela Cullen Betty Right Wise Kathy Cullen LacaNio DiO Josephine Eva Luci Besi Bailee Black Sementa Jade Sabrina Bella Potter Lauren Dominic Alessa Zena Grimstone Nerissa Roxanne Grimstone Misaki Larpenné Avaline Camellia Avery Horus Gumble Todo Bolger Oğul McGonagall Chris Grindel Samaire Clemence Calandra Esmeralda Vivi Lossëhelin Ashley B. Xero Almila Eren Lillianna G. Hope Christina Lilith Cullen Charlotte Emily Dawn Alaya Miren Ibarron *Linda Walker Takeshita Yuuki James Aang Rodriguez Elizabeth Whitmore Beatrice L. Clabbert Jacqueline L. Belacqua Miranda L. Ramora 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Almila Eren
Lakap : Almi Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Salı Tem. 28, 2009 9:53 am | |
| Hoşgeldiniz | |
|
| |
Sementa Jade
Lakap : tatlı cadı Mesaj Sayısı : 39
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Salı Tem. 28, 2009 5:28 pm | |
| Yeni gelen arkadaşlar sitemize hoşgeldniz | |
|
| |
Maximilyan J.Teodrakis
Lakap : Maxi Mesaj Sayısı : 23
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Salı Tem. 28, 2009 7:44 pm | |
| hoşbulduk xD ya ben rp yapcamm ama evde hepsi xD Bu arada biraz daha tanıtıyımm kendimi Uğur 16 yaşım lise 2 ea öğrencisiyimm Zeytinburnu'nda oturuyorum rockçyımm hatta hafif emo sayılırmm =) neyse tanışırız daha herkese selammmm xD | |
|
| |
Courtney Love
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Cuma Ağus. 07, 2009 4:08 pm | |
| Bn nisa bnde kitaplara bayılırım. Kalın ve küçük yazılı kitapları özellikle severim. twilight'ın 1 senelik fln hayranıyım Resim çizmeyi çok severim özellikle karakalem çünkü boyayabildiğim yoktur. Müziği severim ancak flütten başka çalabildiğim bir şey yok, henüz. Rpg sitelerini çok severim. işte bu kadar... | |
|
| |
Sementa Jade
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Ptsi Ağus. 10, 2009 11:57 pm | |
| sende hoşgeldin yeteneğin varsa devam et bence Caurtney | |
|
| |
Essié Katleén Collins
Lakap : Ess... Mesaj Sayısı : 20
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Salı Ağus. 11, 2009 3:18 pm | |
| Herkese selam... Sitede yeni sayılırım. 2 senedir "rp" yapıyorum. Adım "Ege" ama kızım... Müzik benim hayatım. Metal, rock ve klasik hayranıyım. Profesyonel olarak keman ve piyano çalıyorum. Kendimden bahsetmekte çok iyi değilimdir... =)) | |
|
| |
Anja Anichka Delon'cia
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Salı Ağus. 11, 2009 5:13 pm | |
| Ovha piyano ha bayılırım *-* ben bi gitar azbuçuk çalarım bir de flüt XD XD adım ekin ben de 2 senedir rp yapıyorum. bazen beni erkek diye anlayanlarda oluyor ama ben de kızım o.O | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Çarş. Ağus. 12, 2009 5:24 pm | |
| Hoşgeldiniz hepiniiiz! (: |
|
| |
Courtney Love
| |
| |
Sementa Jade
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Cuma Ağus. 14, 2009 10:02 pm | |
| - Courtney Love demiş ki:
- Sementa Jade demiş ki:
- sende hoşgeldin yeteneğin varsa devam et bence Caurtney
başka yeteneğim yok yani ama edinicez inşallah... Kullan bencede sonra keşkeleri söyleme çünkü benim başıma geldiği için Umarım sen bunu başarırsınn... Yeni gelen arkadaşlar sitemize hoşgeldiniz.sizleri aramızda görmekten mutluyuz.Ne güzel gittikçe çoğalıyoruz. | |
|
| |
Maximilyan J.Teodrakis
Lakap : Maxi Mesaj Sayısı : 23
| |
| |
Sementa Jade
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Çarş. Ağus. 19, 2009 11:05 pm | |
| Bende vakit buldukça sitedeyim.Site bence çok güzel online olmak gerekiyor... | |
|
| |
Angie
Lakap : Ang Mesaj Sayısı : 17
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Paz Eyl. 06, 2009 10:20 am | |
| Merhaba ben Başak.Bursa'da oturuyorum | |
|
| |
Sementa Jade
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Ptsi Eyl. 07, 2009 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Glad Cortez
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ C.tesi Ara. 12, 2009 1:37 pm | |
| Yağız 15 Yasındayım xP Twilight Hayranıyım ve Rp De Dediğiniz Gibi Müziksiz Olmaz Slipknot ve Metallica Hayranıyım Ha Bide JacoBLack | |
|
| |
Ashley B. Taylor
Lakap : Ash Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Ptsi Ocak 11, 2010 7:25 pm | |
| Ben Sena.Müzik dinlemeyi,şarkı söylemeyi kısacası eğlenmeyi çoook severim.Arkadaşcanlısıyımdır.Arkadaş olup benimle yapmak için PM atmanız yeter neyse hoşçakalın... | |
|
| |
Alexandrei Lisa Moreau
Lakap : Alexi Mesaj Sayısı : 4
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Salı Haz. 29, 2010 10:57 pm | |
| Hey Ben Gizem.. aranıza yeni katıldım, umarım güzel vakit geçiririz.. (: | |
|
| |
Sementa Jade
| Konu: Geri: Tanışalımmm ^^ Cuma Ekim 22, 2010 12:09 pm | |
| Yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgelmiş | |